Home / Mode / Trends

Inspiratie: 100 modetrends voor de lente

by Marlies de Pape ,
Inspiratie: 100 modetrends voor de lente© Asos

Iedereen zal dit seizoen wel iets vinden dat in de smaak valt dankzij de collecties die ons meenemen op verre reizen en vrolijke, lichte en positieve boodschappen meegeven.

Summary
  1. · Zacht minimalisme
  2. · Jong bloemenmeisje
  3. · Enkele rit naar Nieuw Engeland
  4. · Safari chic
  5. · Tropische weelde

Laat de donkere, melancholische winter maar snel achterwege en kijk alvast mee naar de vijf trends voor een lente vol energie!

Zacht minimalisme

Array

Sobere coupes, goed uitgedachte details en een zekere zachtheid dankzij roos- en blauwachte pastelkleuren. Dit is de perfecte outfit voor stadsdames.

Natan © Natan
Natan
See album

Jong bloemenmeisje

Het lijkt wel alsof er een soort van vrijheidswind in de lucht hangt met de oufits in de stijl van de jaren '70, waar we zowel bloemenprints terugvinden als ronde zonnebrillen zoals die van John Lennon.

Minaudière Marks & Spencer © Marks & Spencer
Minaudière Marks & Spencer
See album

Enkele rit naar Nieuw Engeland

Wij hebben het helemaal voor deze preppy look en elegante, Amerikaanse nonchalance. Denk aan espadrilles, gestreepte hotpants en een overvloed aan scheepvaartsknopen.

Gaastra © Gaastra
Gaastra
See album

Safari chic

Een variatie van zandkleuren en motieven geïnspireerd op traditionele, nevelachtige woningen. Voeg daar nog een vleugje Dutch Wax aan toe en je hebt een stijl waar je maar geen genoeg van krijgt.

Pinko © Pinko
Pinko
See album

Tropische weelde

Hier zal je enkel maar flashy kleuren vinden en een overvloed aan paradijsvogels, ananassen en hibiscussen. Door er alleen maar naar te kijken, droom je al weg bij het idee aan wandelingen in Salvador de Bahia.

Replay © Repl
Replay
See album

Ontdek ook:
> Niet te missen: 3 mode-expo’s van het voorjaar
> Betaalbaar Belgisch accessoiretalent
> België: e-shops die je moet kennen

Marlies de Pape
you might also like