Home / Mode / Trends

10 originele cadeaus voor de feestdagen

by Isabelle Bontridder ,
10 originele cadeaus voor de feestdagen© iStock

De eindejaarsfeesten komen eraan met steeds dat eindeloze oude liedje: “Welk cadeau kan ik dit jaar weer eens geven?”. Geen paniek: wij hebben voor jou 10 superoriginele ideeën gevonden die vrienden en familie zullen doen versteld staan. ​

Summary
  1. · Een romantisch weekendje in een comfortabele chalet.
  2. · Een enorme doos gevuld met chocolade
  3. · Een smartwatch
  4. · De best of van de beste romantische komedies
  5. · Een schoenenkast
  6. · Een 5 meter hoge boom met honderden ballen
  7. · Een verwendag
  8. · Schaatsen op een bevroren meer
  9. · Een kamer van het huis restylen
  10. · Vijf verlofdagen krijgen van je baas

De feestdagen komen steeds dichter. De kerstman zal binnenkort mooie cadeautjes onder de kerstboom leggen. Maar welke cadeaus kunnen we dit jaar kopen? Het is niet altijd gemakkelijk om je hersenen te pijnigen om nieuwe ideeën te vinden. Ben jij die traditionele gekonfijte vruchten, theedozen en geurkaarsen ook beu? Stop met zoeken: wij hebben de oplossing. 10 originele cadeaus die indruk zullen maken.

1. Een romantisch weekendje in een comfortabele chalet.

Een romantisch weekend werkt altijd. Ontsnappen aan de drukte, dicht bij de natuur, diep in het bos, in een comfortabele chalet (je moet ook niet overdrijven), met een prachtige open haard, dikke sokken en een lekkere stoofpot die staat te sudderen. Niets beter om zich eens te ontspannen, ver van al de rest.

2. Een enorme doos gevuld met chocolade

Hier is het wel degelijk het volume dat telt. Het staat buiten kijf dat we niet alweer het traditionele pralinedoosje gaan geven, zelfs niet de doos van 1kg. Chocolade is goed voor de gezondheid, het geeft je een morele boost. Én het is heerlijk. Het ideale cadeau voor Kerst? Een gigantische doos gevuld met een mengeling van alle soorten chocolade. Kleintjes, grote, pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, praliné, … Chocolade met frambozen, met marsepein. Zelfs chocolade met pistache mag erbij. Op voorwaarde dat er genoeg is om er een jaar mee rond te komen!

3. Een smartwatch

Supertrendy en een schappelijke prijs. De smartwatch is de must have in 2016 die je aan iedere hippe persoon kan geven. De smartwatch biedt je verschillende mogelijkheden. We houden van zijn simpele en geraffineerde design. Samsung heeft net 2 zeer mooie ronde versies uitgebracht van dit trendy horloge: de Samsung GEAR S2. Het polsbandje van de eerste is in het leer, die van de tweede is in het metaal en minimalistisch. Een ideaal cadeau voor de eindejaarsfeesten.

4. De best of van de beste romantische komedies

Het is altijd zalig om een enorm pak te krijgen met de beste romantische komedies aller tijden: Bridget Jones’ Diary, When Harry met Sally, Four weddings and a funeral, Notting Hill, Breakfast at Tiffany’s, New York – Miami, … Een goede reden om een dolle avond te beleven met je vriendinnen. Allergisch aan kitsch films, wegblijven.

5. Een schoenenkast

Wie heeft er nooit van gedroomd om een immense dressing te hebben? Met een zachte mat op de vloer, lades, een perfecte belichting, dozen om je riemen, handtassen, juwelen en modeaccessoires op te bergen. Zalig! De schoenenkast is al een goed begin. Het liefst een glazen kast zodat laarsjes, ballerina’s, sneakers en andere mocassins tot hun recht komen.

6. Een 5 meter hoge boom met honderden ballen

Niets beter dan een enorme kerstboom om vrienden en familie te verrassen. Zo groot mogelijk. Met enorm veel bollen en lichtslingers. Het is de bedoeling om een warme en gezellige sfeer te creëren. Een grote boom, met de hele familie die cadeautjes uitpakt… en de magie van Kerst doet de rest.

7. Een verwendag

Een goedkoop cadeau en makkelijk te doen. Wat een luxe. Voor dit soort cadeau moet je alles voorzien: geperste appelsienen en vers brood voor het ontbijt, verschillende massages, zachte muziek, ontspanning en verzorging en essentiële oliën om

8. Schaatsen op een bevroren meer

Zo romantisch! Schaatsen op een bevroren meer, sowieso een moment van pure magie. Je stelt je jezelf al voor, met je pomponnetjes op je oren, je lekker warme handschoenen et mooie witte schaatsen aan je voeten. Je wangen zien roze van de kou, sneeuwvlokken strelen je huid. Jij, rondjes draaiend op het ijs. Kleine tip: na het schaatsen de warme wijn niet vergeten die je bevroren vingers zal opwarmen.

9. Een kamer van het huis restylen

We hebben allemaal een kamer in ons huis die we zouden willen restylen: de gordijnen zijn volledig uit de mode, de verf brokkelt van de muur, de meubelen zijn niet meer van vandaag. Wat een tof cadeau om het verouderde beddengoed te vervangen, een mooi plantje te zetten, een kamer te versieren met een tapijt.

10. Vijf verlofdagen krijgen van je baas

Betaald natuurlijk. Met Kerst mag iedereen dromen, niet waar?

Isabelle Bontridder
you might also like