Home / Mode / Trends

Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur

by Isabelle Bontridder ,
Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur© Heytens

Wil je van je interieur een chique en hedendaagse ruimte maken? Kies dan voor een decoratie in grijstinten! Wittinten, reliëftexturen en grijstinten… De winnende combinatie voor een chic en hedendaags interieur. De redactie van WeWomen geeft je enkele ideeën om deze nieuwe decoratietrend te doen slagen

Summary
  1. · Simpele motieven voor een stedelijke decoratie
  2. · Grijze rolluiken in de salon voor een chic en eigentijds resultaat
  3. · Een oranje of rode toets voor wat dynamiek in je decoratie
  4. · Een roze toets voor een romantischere decoratie
  5. · Voor andere ideeën, ga wandelen in de stad
Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur © Heytens
Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur
See album

Je hebt besloten je interieur op te knappen en je wilt een chique en hedendaagse stijl? Wat een goed idee! Een gouden regel voor een hedendaagse decoratie: ga voor simpele en pure kleuren en motieven. Grijs is ideaal om aan je interieur een chique, trendy en moderne allure te geven. Twijfel niet langer: kom uit die zetel, tover je interieur om in het grijs!

Simpele motieven voor een stedelijke decoratie

Voor een hedendaags resultaat, kies – in je decoratie – voor streepjesmotieven die doen denken aan de wolkenkrabbers van de grootste steden. Simpele prints, effen texturen. Een mooie grijs gevlamde canapé, een cementgrijze hanglamp of gordijnen met grijsachtige motieven en prints: ziehier je interieur volledig gerestyled.

Grijze rolluiken in de salon voor een chic en eigentijds resultaat

Wanneer je je interieur onder handen neemt, vergeet dan je ramen niet aan te kleden. Grijze rolluiken zullen het mooiste effect hebben voor een geslaagde stedelijke decoratie. Hierin heb je verschillende mogelijkheden: rolluiken, vouwgordijnen, verticale jaloezieën of zelfs plisségordijnen. Kies het type gordijn naargelang je smaak. Winkels zoals Heytens bieden leuke modellen aan, het is de gelegenheid om eens een bezoekje te brengen!

Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur © Heytens
Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur
See album

Een oranje of rode toets voor wat dynamiek in je decoratie

Grijs past perfect bij kleuren zoals rood of oranje. Kussens, snuisterijen, gordijnen, lampenkappen… Deze kleine gekleurde details maken het verschil. Woon je groot? Denk aan de scheidingswanden, een super trendy mogelijkheid voor het afbakenen van ruimtes.

Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur © Heytens
Decoratietrend: grijs voor een chic en eigentijds interieur
See album

Een roze toets voor een romantischere decoratie

Als je echter je decoratie wat wenst te verzachten, kies dan voor roze! Super trendy kleuren op dit ogenblik. Het poederroze en oudroze passen perfect bij grijs. Fuchsia zal meer dynamiek aan de ruimte toevoegen. Zachte kussens, een boeket bloemen op de tafel, een dik deken op de canapé… De winnende combinatie voor een moderne decoratie… en romantisch!

Voor andere ideeën, ga wandelen in de stad

Om andere ideeën te vinden kan je je laten inspireren door de stad en stedelijke decoraties. Ga de straat op en open je ogen! Een aangename manier om je te laten inspireren en tonnen goede ideeën op de kop te tikken.

Isabelle Bontridder
you might also like