Home / Conditie / Sporten

Zijn de #Healthies van de celebs een goede motivatie? 15 hardcore workouts die we gaan proberen

by Marlies de Pape ,
Zijn de #Healthies van de celebs een goede motivatie? 15 hardcore workouts die we gaan proberen© http://instagram.com/rosiehw

We kunnen er niet aan doen: we zijn dol op een goede foto van een celeb die aan sport doet. Uit protest heb je zin om een groot stuk taart te eten MAAR eens je over de jaloerse fase heen bent, zijn die kiekjes eigenlijk heel motiverend. Ze moeten ook iets doen om er zo goed uit te zien! En er is bewijs van. Dit zijn de leukste accounts om je te laten inspireren door de workouts van de celebs.

1. Millie Mackintosh - Skinny Bitch Collective

Deze meid is echt GEK van de fitness en ziet er fantastisch uit. Maar als je geen voltijdse job hebt en je kan gaan wanneer je wilt, heb je ook geen excuus om niet te trainen. Ze heeft een zwak voor het Skinny Bitch Collective, maar je ziet haar ook gewichten heffen en op trappen springen. Yep, zij motiveert ons echt.

Array
Loading...

2. Rosie Huntington Whiteley - Ballet Pilates

De eerste van vele modellen voor Victoria Secret op de lijst. Rosie wil een zuiver leven met oefeningen die haar lichaam mentaal en fysiek versterken. Dat komt dus neer op veel ballet pilates en yoga, wat te zien is op haar ongelooflijk lichaam.

Loading...

3. Gisele - Kung Fu

Gisele is één van onze favorieten en als je haar volgt op Instagram, krijg je nog meer inzicht in haar waanzinnig bevoorrechte leventje. Maar het leukst vinden we dat ze er altijd zen blijft uitzien. Yoga op een surfplank, yoga op het strand, yoga met haar baby... Ze straalt een yogi-kalmte uit. Tot nu... Want onze lieflijke Gisele doet aan Kung Fu Tai Chi, dat haar naar eigen zeggen hielp om haar lichaam weer in vorm te slaan na haar zwangerschap. Als jij het zegt Gisele, we gaan geen ruzie maken met jou...

Loading...

4. Khloe Kardashian - Boksen

We raden je aan uit de buurt te blijven van Khloe Kardashian als ze boos is. Sinds haar vreselijke ervaringen met ex-man Lamar, heeft ze gedaan wat elke vrouw die zichzelf respecteert zou doen in haar geval: kwaad worden. En dus reageert ze zich af door te boksen. En ze kan er wat van! Wij nemen ons petje af voor haar. Kijk maar!

Loading...

5. Alessandra Ambrosio - Pilates

We zijn altijd al fan geweest van Pilates, maar nu we weten dat Alessandra het ook doet, hebben we er nog meer zin in!

Loading...

6. Kendall Jenner - Soul Cycle

En nog een, minder rond, lid van de Kardashian/Jenner clan: Kendall. Misschien wel HET mooiste meisje ter wereld met een lichaam waar we duidelijk jaloers op zijn. Gelukkig voor ons, gaat het hier niet alleen om goede genen, Kendall traint ook als de beste. Ze gaat vaak mee met zusje Khloe naar haar bokslessen, maar Kendall doet ook aan Soul Cycle. We zouden maar al te graag in die les zitten.

Loading...

7. Adriana Lima - Kickboksen

Deze meid weet hoe ze in vorm moet zijn. En ze is niet bang om haar felrode, bezwete gezicht naar de camera te draaien zodat je 100% zeker weet dat het geen grapje is. Kickboksen en boksen zijn haar favoriete fitnesslessen en ze geeft zich dan ook volledig. Moeilijk om niet geïnspireerd te worden.

Loading...

8. Kelly Brook - Tabata

Hoewel Kelly op dit moment op wolken loopt, betekent dat niet dat ze hele dagen in de zon hangt en taart eet. Ze is in de fitnesszaal te vinden om haar fantastische lichaam te behouden. Ze post heel wat workouts, vooral Tabata-training met koorden en gewichten. Als je een super lichaam wilt, moet je bij haar zijn.

Loading...

9. Miranda Kerr - Yoga

Miranda Kerr schreeuwt yogi uit en heeft ook haar eigen gamma natuurlijke schoonheidsproducten. Hoewel de meeste van haar posts op Instagram voornamelijk halfnaakte kiekjes van haarzelf zijn, zijn er ook enkele waar ze traint. En het zijn net die foto's waardoor we onmiddellijk yoga willen gaan doen.

Loading...

10. Kelly Rowland - Hardcore Workouts

Moet je die buikspieren zien! Kelly weet hoe ze afwisseling moet brengen in haar fitnessroutine, van klassieke oefeningen tot zumba, ze deelt altijd wel iets waardoor je ook wilt gaan sporten.

Loading...

11. Vanessa Hudgens - Krachttraining

Hudgens draait wel al enkele jaren mee, dat wil niet zeggen dat ze het vanzelfsprekend vindt. Ze zoekt voortdurend nieuwe manieren om in vorm te blijven: soul cycle, bikram yoga, krachttraining... Ze heeft het allemaal al gedaan. Als je dus iemand zoekt die weet wat ze doet, dan moet je bij haar zijn.

Loading...

12. Nina Dobrev - Muurklimmen

Muurklimmen ziet er heel leuk uit, maar laat je daardoor niet bedotten! Je zal er wel door zweten. Nina traint door en door, maar houdt het leuk. Als je graag danst, aan yoga doet of allerhande gekke workouts buiten, dan moet je deze Instagram account stalken.

Loading...

13. Bar Rafael - Gewichtheffen

Als er één iemand is die de regel "pronk met wat je hebt", volgt, dan is het Bar wel. Een andere regel die ze volgt, is "Ga er volledig voor". Ze doet aan gewichtheffen, TRX en verandert gewoon in een machine als ze traint. De moeite waard!

Loading...

14. Ellie Goulding - Trainen op lichaamsgewicht

De Britse Ellie Goulding heeft heel wat over voor haar athletisch figuur. Of je nu kijkt naar foto's van haar modieuze combinaties of kiekjes van Ellie in handenstand, je zal je gegarandeerd laten inspireren.

Loading...

15. Ciara - TRX

Nog een TRX fan: Ciara toont aan dat deze eenvoudige machine heel wat potentieel heeft!

Loading...

Laat ons weten op facebook welke workout jij gaat proberen!

Marlies de Pape
you might also like