Home / Mode / Fashion and me

Modetips voor vrouwen met brede heupen

by Marlies de Pape ,
Modetips voor vrouwen met brede heupen© Getty

Brede heupen betekenen normaal gezien ronde vormen waar anderen jaloers op zijn. Maar het kan wel moeilijk zijn om je te kleden. Ben je trots op je brede heupen of probeer je ze zoveel mogelijk te verbergen? Het kan van je humeur afhangen. Dit zijn enkele fundamentele stukken die je in je kast moet hebben. We zweren dat je er altijd goed mee zit!

Summary
 1. · Een V-hals is van onschatbare waarde
 2. · Push-up
 3. · Versieringen kunnen geen kwaad
 4. · Wijde broeken
 5. · Ga voor de A
 6. · Bling bling
 7. · Lange topjes
 8. · BELANGRIJK! De fashion blunders voor brede heupen

Brede heupen kunnen zowel een vloek als een zegen zijn. Soms kan het wel eens leuk zijn om te pronken met je ronde vormen, maar andere keren wil je liever wat preutser overkomen. We begrijpen je volkomen!

De lijn tussen sexy en subtiel is vaag, zelfs voor de grootste fashionista's. Geen paniek dus als je niet goed weet wat te dragen en al een paar blunders hebt begaan. Het goede nieuws? Wij hebben enkele tips om je prachtige figuur in de kijker te zetten.

Jennifer Lopez © Getty
Jennifer Lopez
See album

 • V-hals
 • Goede beha's
 • Versierde topjes
 • Rechte broeken of met een wijde pijp
 • A-lijn rokken of jurken
 • Statement juwelen
 • Lange topjes

Een V-hals is van onschatbare waarde

Durf je Rihanna achterna te gaan met haar diepe decolleté? De extra huid die je bovenaan toont, zal zeker de aandacht afleiden van je brede heupen. Ook de kleur is heel goed gekozen. Zwart is altijd sexy en slankt af.

Push-up

Breng wat evenwicht in je figuur door voor een push-up of opgevulde beha te kiezen. Je gaat van een A naar een C cup in een oogwenk.
Wie wil er nu geen grotere borsten (of toch de illusie van grotere borsten)!?

Versieringen kunnen geen kwaad

Versieringen op topjes zijn een glinsterende afleiding van je brede heupen. Geloof ons, iedereen zal het te druk hebben met te vragen waar je je t-shirt hebt gehaald, om ook maar verder te kijken. Vind jezelf een chique bloes en zie het mirakel gebeuren.

Wijde broeken

Een evenwichtig figuur moet je prioriteit zijn. Met een wijde pijp voeg je een extra laag diepte toe aan je benen en maak je je lichaam evenwichtiger.
En vergeet niet hoe chic en stijlvol een wijde broek is. Je kan niet fout zitten!

Ga voor de A

Een A-lijn is enorm flatterend en vrouwelijk. Je vormen bedekken, betekent niet er als een sloddervos uitzien, Integendeel!
Jennifer Lopez zag er nog steeds sexy uit in haar jurk door voor een hogere zoom te kiezen.

Bling bling

Als er een ding is waar een vrouw niet genoeg van kan hebben, dan is het juwelen. En statement juwelen zijn ideaal. Ze toveren saaie outfits om in een originele look, en leiden de aandacht weg van onze kleine onvolkomenheden.
Nog iets positiefs? Ze zijn een goede manier om een gesprek op te starten. We hebben al veel vrienden gemaakt nadat we hun juwelen hadden opgemerkt.

Lange topjes

Langere topjes komen over je heupen en verbergen ze op een heel stijlvolle manier. Combineer met een mooie broek en hakken om je look naar een hoger niveau op te tillen.

BELANGRIJK! De fashion blunders voor brede heupen

Deze kledingstukken moet je vermijden met jouw figuur:

 • Skinny jeans
 • Aansluitende broeken
 • Boyfriend jeans
 • Strakke, korte rokken

Lees meer:
Modetips voor vrouwen met kleine borsten
Modetips voor tengere vrouwen

Marlies de Pape
you might also like