Home / Mode / Fashion and me

Modetips voor vrouwen met kleine borsten

by Marlies de Pape ,
Modetips voor vrouwen met kleine borsten© Getty

Ook al lijkt een grote boezem een schoonheidsideaal, er is geen enkele reden om complexen te krijgen als je kleine borsten hebt. Je mag heel veel dingen dragen die bij anderen totaal niet zouden staan. Je moet alleen weten hoe en wat je moet dragen. Kun je wel een paar stijltips gebruiken? Dan ben je hier op het juiste adres!

Summary
 1. · Crop tops
 2. · Ga voor prints
 3. · Sexy decolletés
 4. · Versiersels en ruches
 5. · Gedurfde minirokken
 6. · Het belang van een riem
 7. · Een laatste tip
 8. · BELANGRIJK! De fashion blunders voor kleine dames

Nu je eindelijk over je jeugdcomplexen heen bent, besef je dat kleine borsten ook zo hun voordelen hebben. Er zijn bijvoorbeeld heel veel dingen die je goed staan. Geloof je ons niet? Dan geven we je hier een lijst van kledingstukken waar je als geen ander mee wegkomt. Kijk maar naar deze celebs om al wat inspiratie op te doen:

Natalie Portman © Getty
Natalie Portman
See album

 • Crop Tops
 • Prints
 • Diepe decolletés
 • Gewaagde volumes
 • Minirokken
 • Riemen
 • Ruches en borduursels

Crop tops

Als je de aandacht wilt afleiden van je borsten naar je buikspieren waar je zo hard aan hebt gewerkt, dan is een crop top jouw beste vriend. Laat je navel stralen!

Ga voor prints

Experimenteer. Wees niet bang om verschillende prints uit te proberen, op rokken, broeken en shorts. Dit zal de aandacht trekken naar andere delen van je lichaam die zeker ook de moeite waard zijn.

Sexy decolletés

Als je geen decolleté draagt omdat je denkt dat er toch niets te zien is... dan heb je het fout! Je bent volledig vrij om diepe decolletés te dragen en je mag op je gemak zijn, want je moet niet steeds kijken of er niets uit piept. Bovendien zal je je op en top vrouw voelen. Mila Kunis is een mooi voorbeeld: sexy niet?

Versiersels en ruches

Lovertjes, ruches, glitters... Kleren met deze elementen, voegen wat extra volume toe aan het bovenste deel van je lichaam, waardoor je een optische illusie creëert van grotere borsten.

Gedurfde minirokken

Wie gaat er naar je borsten kijken als je mooie benen onthult? Accentueer je benen met een mooie minirok en hakken die er een mooie vorm aan geven, net zoals Zoe Saldana doet.

Het belang van een riem

We besteden er misschien niet genoeg aandacht aan, maar het is ongelooflijk wat een riem kan doen voor je figuur. Als je hem goed draagt, kun je de illusie van meer vormen creëren.

Een laatste tip

Voor een speciale gelegenheid, mag je wel eens een opgevulde beha of een push-up dragen die wat extra volume toevoegt.

BELANGRIJK! De fashion blunders voor kleine dames

 • Oversized tops
 • Hartvormig decolleté
 • Wikkeljurk
 • Bandeau tops

Marlies de Pape
you might also like