Home / Mode / Accessoires

Reizen in stijl met Natalie Joos

by Dorothee Gebele ,
Reizen in stijl met Natalie Joos© Kipling & Natalie Joos

Eat well, travel often is zowat ons motto van 2014 – gelukkig eentje dat niet al te moeilijk is om vol te houden want we nemen maar al te graag het vliegtuig naar zonnige en mooie bestemmingen. Als we reizen, doen we dat ook graag in stijl en liefst met een herkenbare koffer. Voortaan hoef jij de jouwe niet meer te zoeken tussen de tientallen zwarte exemplaren die op de band voorbij komen, want Kipling zorgt voor een zomerse kleurrijke travel collectie in samenwerking met Natalie Joos.

Natalie Joos

Natalie wie? De kans bestaat dat je nog niet helemaal vertrouwd bent met deze dame, hoewel Joos erg bekend is in de modewereld. Natalie Joos is geboren in België maar al even gevestigd in New York waar ze werkt als casting agent en styliste. Vanuit haar New Yorkse appartement werkt ze ook aan haar populaire blog Tales of Endearment, waar ze haar persoonlijke muzes interviewt en haar dagelijkse outfits te bewonderen zijn.

Natalie Joos heeft een sterke liefde voor alles wat met vintage te maken heeft en dat uit zich ook in haar persoonlijke stijl. Wie interesse heeft in streetstyle en magazines, zal haar al meer dan eens hebben zien opduiken op foto’s gezien ze een graag geziene gast is op fashion week. Natalie hult zich graag in kleur, opvallende prints en – natuurlijk – vintage, wat meer dan eens resulteert in hordes fotografen die haar foto willen nemen in Parijs, Milaan of New York.

Monkey business

Het Belgische Kipling ken je ongetwijfeld dan weer wel, al is het van de boekentassen die je kinderen dragen of de pennenzakken die je vroeger zelf had – en natuurlijk van het iconische aapje. Kipling draait al jaren mee en is een Belgisch merk waar we trots op kunnen zijn. Hoewel ze hun typische stijl nog steeds behouden (denk aan de herkenbare stoffen en het logo), is het opvallend dat ze de laatste jaren ook meer in de richting van mode draaien. Tassen met een zeer trendy ontwerp, neon kleuren voor de zomer en het gebruik van leder is ook niet meer ongewoon voor Kipling. Na een eerdere succesvolle samenwerking met Andy Torres van Stylescrapbook – zij ontwierp hippe cameratassen die in no time uitverkocht waren – gaat Kipling nu ook de samenwerking aan met een andere fashionista.

Kipling en Natalie

Het resultaat van deze fashionable samenwerking? Natalie zorgde ervoor dat twee van haar grote liefdes zeker verwerkt werden in de collecties: reizen en kleur. Voor haar werk reist Joos de wereld af, wat resulteerde in een travel collectie voor Kipling. Denk: kleurrijke weekendtassen, praktische handbagage en opvallende trolleys die afgewerkt zijn met een zomerse palmboomprint aan de binnenkant van de tassen. Een vrolijke collectie, gemaakt voor vrouwen met een wereldse levensstijl!

Prijzen variëren tussen de 84.50 en 209.90 Euro.
De collectie is beschikbaar vanaf 1 juli in alle Kipling winkels en op www.kipling.com.


Ontdek ook:

> Originele lentevakanties in België
> De leukste hotels voor citytrips in eigen land
> Inpakstress? Pak je koffer met deze 10 tips

Dorothee Gebele
you might also like