Home / Mode / Trends

Kopieer de chique look van Victoria Beckham

by Marlies de Pape ,
Kopieer de chique look van Victoria Beckham© Getty

Wil je ook een moderne en chique stijl net als Victoria Beckham? De ster weet als de beste hoe ze elegantie moet doen samengaan met trendy, en dus kunnen we niet anders dan haar bewonderen. De ontwerpster gaat altijd gekleed in de laatste trendy outfits om door de straten van Londen of New York te kuieren. Wij willen niet onderdoen en besloten haar look na te bootsen.

Maar Victoria Beckham heeft heel wat stadia doorlopen. Ze begon als Spice Girl en vrouw van een bekende voetballer om uiteindelijk een modeontwerpster te worden die over de hele wereld bekend is. In 15 jaar is Posh volledig veranderd. Ze is niet enkele een godin van de elegantie en British stijl geworden, maar heeft haar kleerkast een ongelooflijke make-over gegeven. Bye bye platinablonde carré, XXL borsten en snoeproze pumps, Victoria kiest nu voor eenvoudige creaties en een natuurlijk kapsel en make-up.
Vandaag is ze een attente moeder en een styliste aanbeden door fashionista's over de hele wereld. Ze is verslaafd aan grote steden en kiest dus dagelijks voor urban, elegante looks. Ze volgt de laatste trends (en start ze soms zelfs!), maar behoudt wel een zekere preppy stijl. Van een broek met olifantenpijpen tot een wijd, zwart rokje, de Britse schone ziet er altijd chic uit als ze gaat shoppen in Londen of Los Angeles.
Victoria is een echte citygirl en de modewereld kan haar niet meer kwijt. Om een dagje te gaan shoppen met vriendinnen, kopiëren we dus de beste looks van Posh.
De sleutelwoorden van de fashionista? Elegant, chic en modern!

Ga voor flashy en chic zoals Victoria Beckham:

Victoria Beckham © Getty
Victoria Beckham
See album

Onze selectie:
- Kobaltblauwe leren kokerrok, Topshop, 170 euro
- Bloes, Mango, 39,99 euro
- Leren pumps, Zara, 79,95 euro
- Leren handtas, H&M, 79,95 euro

Net zoals Victoria kiezen we voor een flashy leren jurk. Posh spice kiest voor een bruine bloes, maar wij houden het liever op een wit model. We combineren onze outfit natuurlijk met een paar zeer chique zwarte pumps met hoge hakken. Onmisbaar in de garderobe van Victoria Beckham!

Ga voor de preppy Posh-look:

Victoria Beckham © Getty
Victoria Beckham
See album

Onze selectie:
- Plooirok, Stradivarius, 19,95 euro
- T-shirt met 3/4 mouwen, Mango, 12,99 euro
- Witte pumps, Bershka, 29,99 euro
- Gouden zonnebril, H&M, 6,95 euro

Plooirokjes zijn hip en handig om in de stad mee rond te dolen of om mee te gaan werken. Net zoals Victoria Beckham zorgen we ervoor dat ons model niet te kort is. Om tegenwicht te bieden aan de 100% chique en zwarte look, en een trendy black & white aan te durven, combineren we onze outfit met witte pumps. Een gouden zonnebril is een mooi accessoire bij deze moderne en chique look.

Marlies de Pape
you might also like