Home / Beauty / Make-up

Hoe krijg ik een mooie en natuurlijke look?

by Marlies de Pape ,
Hoe krijg ik een mooie en natuurlijke look?© Fanny Broissand

In het dagelijks leven streeft elke vrouw naar een natuurlijke make-up die het mooiste in haar tot zijn recht laat komen.

Summary
  1. · Om je gezicht goed voor te bereiden
  2. · Een gebruinde look voor de luxefanaten
  3. · Een natuurlijke look voor de liefhebsters van technische producten
  4. · Een mooie look voor zij die het budgetvriendelijk willen houden

Een natuurlijke look is precies wat zal zorgen voor complimenten over hoe goed we eruit zien en over onze stralende teint. Daarom stellen wij drie opties voor, die je kan aanpassen volgens je humeur van de dag, en geven we je enkele basisregels.

Om je gezicht goed voor te bereiden

Voordat je nog maar aan blush, kleuren en fond de teint denkt, moet je er eerst voor zorgen dat je een soepele en goed gehydrateerde huid hebt om echt het verschil te maken. Daarvoor hebben we vier producten uitgekozen, voor elk huidtype:

Begin met een goede basis © Fanny Broissand
Begin met een goede basis
See album

- Skin Therapy van Lancaster, tegen de eerste tekenen van huidveroudering, met een technologie gebaseerd op de zuurstoftoevoer naar de huid.
- Visionnaire van Lancôme is een intensieve huidcorrector die inwerkt op alle lagen van je huid, voor een gelijkmatige en stralende huid.
- Revitalizing CC Cream van Estee Lauder is een multifunctionele optie die huidveroudering tegengaat en je huid weer gelijkmatig maakt.
- Superdefense SPF 20 van Clinique voedt de huid, beschermt ze tegen schade van buitenaf en bevat een bescherming tegen de zon.

Als je je keuze hebt gemaakt, mag je doorgaan naar de volgende stap die zich bezighoudt met je gelaatskleur.

Een gebruinde look voor de luxefanaten

Luxeversie © Fanny Broissand
Luxeversie
See album

Niet alleen is de verpakking supermooi, maar de make-up zelf is echt wonderlijk. De Perfection Lumière Velvet van Chanel smelt op je huid, die egaal en mat wordt.

Om er op zijn best uit te zien, twijfelen we tussen Phyto Touche Illusion d'Eté van Sisley, met een geltextuur die een heel natuurlijk gebruind effect geeft, en Diorskin Nude, meer poederachtig en aan te brengen op de jukbeenderen.

Een natuurlijke look voor de liefhebsters van technische producten

Technische versie © Fanny Broissand
Technische versie
See album

De Prep + Prime Colour Correcting van MAC verandert van kleur bij aanraking met de huid om de tint te krijgen die het beste bij je past. Je brengt eerst een klein beetje aan op je voorhoofd en gaat dan verder naar de wangen.

We zijn helemaal gek op de Maestro Fusion Blush van Giorgio Armani. Je brengt een klein beetje aan op je jukbeenderen, wrijft het uit en de crème smelt op je gezicht voor een stralende gloed alsof je net terugkomt van een wandeling onder de Italiaanse zon.

Magic Blur Revitalift van L'Oréal sluit de rij af. Je huid wordt glad en egaal en kleine onvolkomenheden worden op een heel natuurlijke wijze gecamoufleerd. Je poriën worden kleiner voor een resultaat dat zijn effect niet heeft gemist, alsof je bijgewerkt bent door Photoshop.

Een mooie look voor zij die het budgetvriendelijk willen houden

Budgetvriendelijk © Fanny Broissand
Budgetvriendelijk
See album

In dit geval is het best je te beperken tot enkel basisproducten voor een discreet en licht resultaat. Een veeg ambere blush, nude lippen die vol en gehydrateerd zijn en je ziet er tiptop uit!

Kies voor Terre Indienne van Maybelline, met een heel charmant retrodesign. Je lippen kan je sublimeren met Lipfinity van Max Factor, met hydraterende balsem en romige gloss, of Color Rich Extraordinaire Lipstick van L'Oréal, heel comfortabel voor glanzende lippen die niet kleven.

Meer lezen?
Lees onze tips voor een mooie, matte teint!

Marlies de Pape
you might also like