Home / Mode / Fashion and me

Wie is de meest stijlvolle man ter wereld?

by Marlies de Pape ,
Wie is de meest stijlvolle man ter wereld?© getty

Het bekende modemagazine Fashion One heeft opnieuw zijn lijst opgemaakt van de meest elegante mannen ter wereld. Welke mannelijke celebrity kaapt er volgens jou de gouden medaille weg?

Het magazine GQ heeft hem al uitgeroepen tot man van het jaar in 2013 en nu heeft hij opnieuw een prestigieuze titel in handen dankzij het bekende modemagazine Fashion One dat net zijn lijst van de meest stijlvolle mannen bekend heeft gemaakt. En ja hoor, zijn stijl wordt evenveel bewonderd als zijn persoonlijkheid, en dus werd aan Justin Timberlake een très haute couture-prijs toegereikt. Waarom, vragen we ons dan af, heeft de Mirror-zanger een hele resem knappe kerels de loef kunnen afsteken? De woordvoerder van Fashion One geeft een woordje uitleg: "Justin Timberlake is in 2013 teruggekeerd naar het podium en heeft een meer volwassen, maar nog altijd verfrissende en leuke stijl. Hij is niet alleen sexy, hij heeft ook hoeden, spencers en smalle stropdassen weer populair gemaakt. Hij kan alles dragen en doet dat met een natuurlijk zwier."

Justin Timberlake © getty
Justin Timberlake
See album

Proficiat dus aan Justin Timberlake die erin geslaagd is zich te plaatsen tussen de meest stijlvolle mannen ter wereld. En dit was allesbehalve eenvoudig als we de top 10 van naderbij gaan bekijken. De echtgenoot van Jessica Biel is namelijk niet de enige die vrouwelijke hoofden op hol kan doen slaan. Op de tweede plaats staat de knappe sexy David Beckham. Tot vorig jaar stond de ex-voetballer op nummer 1, maar die heeft nu zijn plaats moeten afstaan. De elegante Canadees Ryan Gosling sluit het podium af op nummer 3. Verder op de lijst staan Harry Styles, zanger van One Direction, Pharell Williams, die een niet onopgemerkte terugkeer heeft gemaakt, Tom Ford, James Franco, David Grandly (Engels topmodel), Kanye West en ten slotte Bradley Cooper.

Array

Al deze mannen zijn stijliconen en ambassadeurs", aldus de woordvoerder. "Ze zetten trends en beïnvloeden daarmee niet alleen hun fans en collega's, maar de hele modewereld. Ben je het eens met de rangschikking?

Ontdek ook:
> Prinses/fashionista: de stijlsuccessen van Mathilde
> Anne Hathaway: van modeflop naar fashionista
> Celebrities in het blauw
> Celebrities & hun favoriete modeontwerpers

Marlies de Pape
you might also like