Home / Mode / Fashion and me

Wat doe je aan op het werk als het warm is?

by Marlies de Pape ,
Wat doe je aan op het werk als het warm is?

Je kent het gevoel wel: het is warm buiten, en dus wil je iets luchtigs aandoen, maar tegelijkertijd moet je er toch chic uitzien om te gaan werken.

Summary
  1. · Minimalistische monochromie
  2. · Gothic chic
  3. · Zachte pastel
  4. · Brits preppy
  5. · Wind in de zeilen!
  6. · De terugkeer van de korte jumpsuit
  7. · Poederachtige delicatesse

Je staat voor je kast en je weet echt niet meer welke outfit kiezen. Je wilt niet dat er na een uur al enorme zweetplekken op je kleren tevoorschijn komen, maar op het werk gelden ook bepaalde voorschriften, dus mag je niet te casual voor de dag komen. We hebben dus enkele looks samengesteld die chic en comfortabel verzoenen, ideaal om 's morgens tijd te winnen. Volg de gids!

Minimalistische monochromie

Als je voor een minimalistische stijl kiest, kan je niet beter zitten dan met een korte, eenvoudige witte short gecombineerd met een turquoise T-shirten een blazer in dezelfde tinten. Ga dan voor platte schoenen zoals ballerina's. Je ziet er in geen tijd stijlvol uit met deze lichte, luchtige en elegante outfit.

T-shirt American Vintage © American Vintage
T-shirt American Vintage
See album

Gothic chic

Ben je gek op de sombere romantiek uit de noordelijke streken? Dan is deze zwart-witte short met bloemmotief, gecombineerd met een 100% zwart vestje en ballerina's, zeker iets voor jou.

Top in crepe Gérard Darel © Gérard Darel
Top in crepe Gérard Darel
See album

Zachte pastel

Als je niet zonder een jongensachtige kostuumvest kunt, kies dan in de zomer voor deze witte en lichte versie. Samen met een wijd pastelkleurig T-shirt en nude pumps die je benen optisch verlengen, vormt dit de perfecte outfit voor een succesvol working girl.

Witte blazer American Vintage © American Vintage
Witte blazer American Vintage
See album

Brits preppy

Met een witte jurk à la Wimbledon en platte schoenen die het midden houden tussen ballerina's en mocassins, zul je je onmiddellijk british voelen. Let ook op de broche in Victoriaanse stijl, die je voetjes in een wandelend kunstwerk zal transformeren.

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles - Jurk © Le Fabuleux Marcel de Bruxelles
Le Fabuleux Marcel de Bruxelles - Jurk
See album

Wind in de zeilen!

Een matroos die met de haren in de wind de zee doorklieft: dat is het idee achter deze outfit in de tinten van blauw en wit. Een zijden short met een sportieve snit geeft een originele en edgy toets mee en het T-shirt past er perfect bij met zijn impressionistische, donkerblauwe strepen.

Gestreept T-shirt Gérard Darel © Gérard Darel
Gestreept T-shirt Gérard Darel
See album

De terugkeer van de korte jumpsuit

Een jumpsuit heeft heel wat voordelen: je bent in een wip aangekleed, het is enorm handig als je met de fiets bent en daarbovenop is het nog eens elegant als je een gebrodeerd model kiest met een open rug. Te combineren met platte schoentjes overdag, om geen pijnlijke voeten te krijgen.

Gebrodeerd jumpsuit Sessùn © Sessùn
Gebrodeerd jumpsuit Sessùn
See album

Poederachtige delicatesse

Hotpants op het werk, het kan, maar dan wel een met delicate motieven, zoals deze die recht lijkt te komen uit de ontmoeting tussen Indonesië en zijn ikatmotieven, en snoepkleuren van Marie-Antoinette. Een vloeiend topje, een blazer en je hebt de perfecte combinatie.

Hotpants Sessùn © Sessùn
Hotpants Sessùn
See album
Marlies de Pape
you might also like