Home / Mode / Fashion and me

Bikini: 9 dingen die bewijzen dat hij niet onze beste vriend is

by Marlies de Pape ,
Bikini: 9 dingen die bewijzen dat hij niet onze beste vriend is© Getty Images

We wisten het al, maar een herhaling kan nooit kwaad: de bikini lijkt wel recht uit de hel te komen. Elke zomer is het weer hetzelfde liedje: het is warm, snikheet zelfs, 30° in de schaduw... En we bezwijken elke keer weer voor dit microscopische badpakje, en dus halen we het uit de kast of kopen we een nieuw. Maar je mag er zeker van zijn dat deze 9 dingen ook jou gaan overkomen.

Summary
  1. · Het slipje
  2. · Hello, Underboob !
  3. · Nipplegate
  4. · In het water springen
  5. · Bandjes
  6. · Goed aantrekken
  7. · Bruinen in bikini
  8. · In het water
  9. · Sport + bikini = onmogelijk

1. Het slipje

Er zijn twee soorten slipjes. De eerste soort is te groot en staat vooraan open zodat je alles kan zien. De tweede soort is te klein en doet dienst als string. Aan jou om te kiezen en het goede slipje te vinden.

2. Hello, Underboob !

De underboob? Dat is een trend die recht uit de Verenigde Staten komt en houdt in dat de onderkant van de borst subtiel zichbaar is. Een andere definitie: een niet erg mooi effect waar het bovenstukje van je bikini systematisch en onvrijwillig voor blijft zorgen. Het is niet gemakkelijk om een bikini te dragen...

3. Nipplegate

De celebs zijn de koninginnen van de nipplegate op de rode loper... Ze hebben een kans op tien om hun tepels te ontbloten door een bandje van een jurk dat slecht aangebracht is. Wij hebben daarentegen een kans op twee om die vernedering in het openbaar te ondergaan door een bikini te dragen. We zijn echte waaghalzen.

4. In het water springen

Heb je al eens geprobeerd om in het water te springen met een bikini aan? Als je spontaan begint te blozen of het moet uitproesten, leiden we hieruit af dat ook jij je bikini al bent verloren in het zwembad (het onderstukje, bovenstuk of beide).

5. Bandjes

Bikini's worden meestal vastgehouden door bandjes, die je heel de dag opnieuw moet vastbinden omdat ze niet houden. En mannen vinden het super om de bandjes van hun vriendin/mama/zus/onbekende los te maken. Een spelletje dat iedereen zal doen lachen, behalve jou.

6. Goed aantrekken

En nog altijd over die verdomde bandjes... De enige manier om ervoor te zorgen dat ze niet loskomen? Een dubbele knoop leggen zodat je niet ineens in je blootje staat, maar waardoor je 's avonds ook een onbeschrijflijke nekpijn zal hebben. Maar ja, naakt zijn of pijn hebben, je zal moeten kiezen.

7. Bruinen in bikini

En nu we het toch nog over bandjes hebben: hoe moeilijk het ook is om een duik te nemen in het water zonder het risico te lopen in je blootje te eindigen, het is even gevaarlijk om in een bikini te bruinen. Je zal er grappig uitzien met de afdruk van die bandjes op je billen en in je nek!

8. In het water

Zou er iemand aan de makers kunnen uitleggen dat we met onze bikini in het water gaan? Misschien zal dat vermijden dat dit minuscule badpak doorzichtig wordt wanneer het nat is.

9. Sport + bikini = onmogelijk

Als je alles hierboven hebt gelezen, dan begrijp je wel dat het onmogelijk is om volleybal te spelen op het strand of een eindje te gaan joggen in bikini. We vragen ons af hoe het komt dat de bikini van actrices in een film geen millimeter verschuift...

Maar meiden, laat jullie niet doen! Het is niet omdat we een aantal negatieve punten hebben aangehaald, dat we onze bikini in de kast gaan laten hangen. Want diep vanbinnen, ook al weten we niet waarom, vinden we het toch leuk om er een te dragen!

© Fox / giphy.com

Marlies de Pape
you might also like