Home / Lifestyle / Cultuur / Gewaagde decolletés… deze sterren verhullen (bijna) niets

Lifestyle

Gewaagde decolletés… deze sterren verhullen (bijna) niets

by the editorial team ,
Gewaagde decolletés… deze sterren verhullen (bijna) niets
Het is geen geheim dat sterren graag de aandacht van de paparazzi trekken, tenminste toch op de rode loper. En waarom zouden ze daarbij niet de troeven die moeder natuur hun heeft meegegeven uitspelen? Vrouwelijke celebs aarzelen dan ook niet om hun vrouwelijke attributen (met succes) te benadrukken om op te vallen. Het goede nieuws is dat niet alleen topmodellen met een boezem à la Marilyn Monroe kunnen pronken met hun borsten. Zelfs minder goed voorziene sterren beheersen vaak de kunst om uit te pakken met een gewaagd en glamoureus decolleté.

Scarlett Johansson of Keira Knightley, Mad Men Star Christina Hendricks of ‘Mutti’ Angela Merkel… We selecteerden een aantal beelden van grote namen die niet bang zijn om hun vrouwelijke troeven maximaal te benutten. Een ding staat vast: een gewaagd decolleté blijft nooit onopgemerkt. Of het daarom altijd mooi, valt nog te bezien. Maar wat voor belang heeft het, aangezien in Hollywood en de rest van glamourland geldt dat negatieve aandacht nog altijd beter is dan helemaal geen aandacht?

Droomdecolleté, totale misser, sexy of vulgair… oordeel vooral zelf en ontdek onze selectie celebs met de meest duizelingwekkende en meest opvallende decolletés.