Home / Mode / Fashion and me

Kleine borsten: kledingadvies

by the editorial team ,
Kleine borsten: kledingadvies

Neen dames, we zullen je niet aanraden om je bh op te vullen met wattenschijfjes. Je moet weten dat kleine borsten heel vrouwelijk kunnen zijn. Sommige outfits doen kleine borsten mooi uitkomen en maken je heel sexy. Lees snel verder en ontdek onze tips om je goed te voelen in je kleren en een mooi decolleté te hebben.

Summary
  1. · Kleine borsten: zij doen het er prima mee!
  2. · Kleine borsten: hoe speel je vals?
  3. · Een kleine boezem verbergen
  4. · Werk met je kleine boezem
  5. · Durf met je kleine boezem

Kleine borsten: zij doen het er prima mee!

In de modegeschiedenis hebben deze sterren heel wat gedaan voor de vrouw, alleen al omdat ze er prachtig uitzien met hun kleine boezem. Het zijn zelfs stijliconen en rolmodellen geworden die we mogen volgen.

Vanessa Paradis
In de tijd van "Joe Le Taxi" verborg Vanessa haar tienervormen in brede truien. Aan 20-jarige leeftijd daarentegen pronkte ze al met haar kleine boezem in een hippiechic stijl. Vandaag is ze mama en artieste en blijft ze met haar fijne lichaam spelen. Zonder enige schroom verhult ze haar kleine boezem in Chanel kleedjes met een mooi decolleté en in retrokleedjes met pailletten.
Jane Birkin
Deze kleine Engelse dame heeft iedereen gechoqueerd toen ze naakt op de cover stond van "Melody Nelson" en haar kleine borsten verborg achter een pluchen beer. Zij heeft van de witte mannenbloes op een jeans een sexy outfit gemaakt. Haar dochters zetten deze ontspannen en chique look verder met elegantie.
Ines de La Fressange
Het is de vroegere muze van Karl Lagerfeld en ze heeft met haar lange en slanke lichaam heel wat jaren een belangrijke plaats ingenomen in de modewereld. Ze heeft een klassieke en humoristische stijl en geeft de cardigan en bloes een hedendaagse interpretatie. Deze vrouw met kleine borsten doet zich gelden.
Audrey Hepburn
Het is de eerste ster die heeft bewezen dat een glamourlook mogelijk is in een bustierkleed zonder de vormen en de haarkleur van Marilyn Monroe te hebben. Audrey Hepburn heeft de stijl van de rechte plooibroek, een zwarte eenvoudige trui en een paar ballerina's, onmisbaar in mode, uitgevonden. Zij had een kleine boezem en was een glamouricoon.
Kate Moss
Het is een van de bekendste fashionistas, ziet eruit als een twijgje en is van niets bang. Ze draagt herenvesten zonder iets onder of lange jurken met een diepe V-hals. Ze heeft een mannelijk kantje, maar is sexy op hetzelfde ogenblik.

Kleine borsten: hoe speel je vals?

• De push-up:
Deze bh is opgevuld en is de beste vriend van de kleine boezem. Hij geeft een mooi decolleté en lift de borsten. Hij ondersteunt ze en geeft je een zeker gevoel. Hij is mooi onder een katoenen T-shirt, een V-hals, een mantelpak, een hemd of een rolkraag!
• De voorgevormde balconnet
Dankzij de kussentjes lijken de kleinste borsten heel wat groter, tot zelfs een cupmaat groter. Hij is mooi onder een rond decolleté en zorgt voor een glamourtouch. Hij geeft je borsten ook een mooie ronding.

Een kleine boezem verbergen

Verbergen rijmt niet altijd op groter maken, daarom volgen hier enkele tips om je kleine boezem zo goed mogelijk te verbergen.

• Een rolkraag
Een sobere en zwarte rolkraag is onmisbaar voor de winter. Een strak model moet als een tweede huid zijn, een wollen versie is mannelijker en ruwer, en in combinatie met een rok is hij romantisch.
• Een tubejurk
De tubejurk is het perfecte model voor jouw zwart kleedje. Ga voor een half stijve stof en een jaren '50-snit. Het is een vrouwelijke jurk die je een beetje mysterieus maakt. Deze jurk is goed voor alle silhouetten en trekt de aandacht weg van de borsten naar de taille. Kies een model dat tot op de knie valt en combineer het met mooie pumps met naaldhakken, bij voorkeur met een peeptoe.

Werk met je kleine boezem

• Een empirejurk
Een empirejurk verhult het bovenste gedeelte van de borsten. Zelfs als je hele kleine borsten hebt, dan doet deze jurk ze toch mooi uitkomen. Kies er een met fijne bandjes. Dit soort jurk loopt breder uit onder de borsten en maakt je smaller, zeker als je brede heupen hebt.
• Een mantelpak
Een mantelpakje is klassiek en stijlvol en bestaat uit meerdere lagen. Een witte of blauw gestreepte bloes met een klein getailleerd vestje op een potloodrok zijn perfect voor jou. Het is een sexy outfit om te gaan werken. Jij hebt geen goed gevulde boezem nodig om te verleiden.
• Een bustier
In de vorm van een kleed of topje zorgt de bustier voor een delicate verhulling van onze vormen. De schouders, het bovenste gedeelte van de borsten en de hals zijn helemaal ontbloot. Het is een kledingstuk dat je absoluut moet hebben in je garderobe. Zelfs met een eenvoudige jeans of een klein vestje is het effect verzekerd.

Durf met je kleine boezem

• Een kasjmieren trui
Draag een kasjmieren trui zonder iets onder. Kasjmier is zacht en zal gracieus over je schouders vallen als je een fijn gebeente hebt. Ga voor een zachte kleur en kies je trui ietwat breder. Combineer met een verwilderd dotje en creoolse oorbellen.
• Een diepe V-hals
Een V-hals doet kleine borsten mooi uitkomen. In de winter kun je gaan voor een kasjmieren trui met een diep decolleté op een jeans bijvoorbeeld. Doe geen bh aan, dat zal je alleen maar sexyer maken. In de zomer kies je voor een T-shirt met een iets minder diepe V-hals in combinatie met een push-up.
• Een witte bloes
In een witte bloes zijn kleine borsten mooi. Heb je wat bredere heupen, dan ga je beter voor een luchtig bloesje. Voor vrouwen met een smalle taille is een iets te breed hemdje in een ruwe jeans met een paar knopen open een prachtige combinatie. Hoge hakken zijn wel een must!
• Een herenvest
Heb je eerder een mannelijke lichaamsbouw, speel dan zonder enige twijfel met de mannelijke en vrouwelijke stijl. Draag een mannenvest op een T-shirt en een skinny jeans. Is je vest wat breder, dan kies je voor een brede bloes en een brede broek met bretellen.

Ontdek ook:

you might also like