Home / Mode / Accessoires

Diesel stelt “pittige” accessoires voor

by Dorothee Gebele ,
Diesel stelt “pittige” accessoires voor© Diesel

Just another Thursday night at Diesel. Voor het extraverte denimmerk betekent dat een stripteaseshow, een beetje body art en speelse hostessen die ronddartelen bij de voorstelling van de nieuwe accessoirelijn. Je leest het goed, voortaan kan je terecht in de Diesel Accessory store in de Antwerpse Nationalestraat voor jouw accessoirefix van je favoriete denimmerk.

Burlesque meets fetish

Met deze nieuwe accessoirewinkel, die overigens aansluit op de gewone winkel van Diesel, mogen wij Belgen ons als één van de gelukkigen ter wereld prijzen gezien dit één van de weinige stores ter wereld is waar de accessoires uitsluitend verkocht worden. De Diesel SS14 footwear en bags collectie werd voorgesteld tijdens een cocktailavond die in het teken stond van de Erotica-campagne.

Wat houdt dat precies in, vraagt u? Sensuele plaatjes, gedraaid door vintage lover Bernard Gavillan, modellen in strakke, zwarte catsuits en hoge hakken, live body art met als afsluiter een burlesque act. Een mens zou bijna vergeten te kijken naar de accessoires! Gelukkig hielden we het hoofd koel en achtten we vooral de zwarte, lederen tassen met een strak design en metaalafwerking als favoriet van de avond.

Erotica

Array

Diesel lanceerde onlangs de Erotica-campagne voor de nieuwe accessoirecollectie en castte daarvoor rapper en popzangeres Brooke Candy en model Tessa Kuragi. Candy’s naam klinkt misschien lief, maar dat is haar imago niet en net daarom is ze de perfecte match voor het ietwat stoutere Diesel. Voor wie nog niet van Brooke Candy gehoord heeft, ze staat ook gekend als “Freaky Princess” en haar vader is de CFO van het pikante Hustler magazine. Candy wordt vaak vergeleken met Gwen Stefani, Lady Gaga of Nicki Minaj en beschouwt metallic bikini’s als haar comfortabele kledij.

Diesel koos voor model Tessa Kuragi omwille van haar donkere, raadselachtige stijl die perfect past binnen de industriële punk vibe van de collectie. De campagnebeelden werden op de gevoelige plaat vastgelegd door niemand minder dan Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin, een duo dat verantwoordelijk is voor heel wat prestigieuze campagnes van onder andere Dior.

Brutaal elegant

Wat kan u nu verwachten van deze Diesel collectie? Stuks die een tikje brutaal, maar toch elegant zijn. De tassen zijn geïnspireerd op de Japanse bondagestijl, wat terug te zien is in de collectie door de lederen bandjes waarmee je de tassen kan sluiten. En Diesel zou Diesel niet zijn als er niet wat denimaccessoires beschikbaar zouden zijn. Verder zien we puntige enkellaarsjes, stoere boots en heel wat coole zonnebrillen – kortom, een sexy en vrouwelijke collectie zoals we dat van Diesel zouden verwachten!

Diesel accessoirewinkel, Antwerpen © Diesel
Diesel accessoirewinkel, Antwerpen
See album

Diesel – Nationalestraat 11 2000 Antwerpen (03 213 18 90)

Dorothee Gebele
you might also like