Home / Mode / Trends

De onvergetelijke couture show van Lavera in Berlijn

by Fanny Broissand ,
De onvergetelijke couture show van Lavera in Berlijn© Clemens Bilan / Getty Images for lavera Showfloor 2015

In Berlijn werd een modeshow gehouden die verschillende persoonlijkheden uit het mode- en beautywereldje samen heeft gebracht op initiatief van Lavera. Het was de gelegenheid voor het biologische schoonheidsmerk om zijn make-upproducten voor te stellen onder het mom van mode. We laten je het evenement beleven alsof je er zelf bij was!

Een gedenkwaardige modeshow

Het biologisch cosmeticamerk Lavera heeft een eigen coutureshow georganiseerd in Berlijn. Onder de gasten zagen we Tatjana Patitz, Elisa Sednaoui, Elisabetta Canalis... maar ook de bekende Duitse presentatrice Nazan Eckes die de show voor de 3e keer kwam presenteren.

Array

Het ene model was nog meer avant-gardiste dan het volgende. De studenten van de Fahmoda Mode- en Design Academie in Hannover lieten zich inspireren door de make-uptinten van Lavera om voor de gelegenheid verfijnde ensembles samen te stellen.
Alle meisjes op de modeshow werden opgemaakt met de make-up van Lavera. We konden de beauty looks ook terugvinden in de Pop-up store van Lavera in Berlijn. De fans van het merk konden er producten van Lavera kopen, tips opdoen en zich laten opmaken met meer dan 100 producten van het merk.

Producten die de natuur respecteren en een ecologisch verantwoord merk

Het merk Lavera verbindt de natuur al 25 jaar aan zijn cosmeticaproducten. Het is al voor de tweede keer dat de Green Brand prijs aan Klara Ahlers werd uitgereikt tijdens het Vivaness salon van Nuremberg. Deze prijs beloont merken die belang hechten aan ecologische duurzaamheid en die dit bewust beleven en er duidelijk over communiceren in hun organisatie en daarbuiten.

Norbert Lux, voorzitter van Green Brands Organisation, reikte aan Klara Ahlers, CEO van Laverana GmbH & Co, de prijs voor Lavera Naturkosmetik - Made in Germany uit in de regio van Hannover.

De internationale organisatie Green Brands beloont merken die producten op ecologische wijze fabriceren en die ecologisch veranwoord handelen en zich inzetten om het evenwicht van de natuur te beschermen en behouden.

© Gisela Schober / Getty Images for lavera Showfloor 2015
See album

Informations : lavera

Fanny Broissand
you might also like