Home / Mode / Trends

Coachella 2014: de mooiste looks van het festival

by Marlies de Pape ,
Coachella 2014: de mooiste looks van het festival© Getty Images

Het festival Coachella stelt niet alleen één van de meest verleidelijke muzikale programma's voor, maar is ook een hotspot voor de mode. Als je ook fan bent van de look "jeansshortje en gebloemd haarlint", maar je niet aanwezig kon zijn in de woestijn van Californië, geniet dan toch mee van de mooiste outfits die er passeerden.

Outkast, Ellie Goulding, Kid Cudi en Lana Del Rey. Dit zijn maar enkele van de namen die op het oneindige programma stonden van het festival Coachella. Muziekfans kunnen er sinds 1999 terecht in de Californische woestijn tussen Los Angeles en Las Vegas, maar ook modefans kunnen er hun hart ophalen. De grootste artiesten van vandaag komen er bijeen en bovendien ensceneert The Coachella Valley Music and Arts Festival, min of meer ondanks zichzelf, een eindeloze modeshow. Gebloemde jurkjes of tie-dye t-shirts: dit moet deel uitmaken van de beste outfit!

Cara en Poppy Delevingne, Sienna Miller op Coachella © Getty Images
Cara en Poppy Delevingne, Sienna Miller op Coachella
See album

Tussen de festivalgangers zit een groot aantal people dat komt genieten van de zon en de goede muziek (sommigen worden zelfs betaald om er te komen rondhangen). Dit jaar hebben we Kendall en Kylie Jenner, Selena Gomez, Cara en Poppy Delevingne en Katy Perry gespot. Allemaal hebben ze voor de gelegenheid het mooiste uit hun kleerkast gehaald. Alles is toegelaten op Coachell: een jurk met motieven zoals Dianna Agron, een rock-bohemien look zoals Poppy Delevingne of een lange jurk zoals Ketty Perry

Coachella blijft the place to be in april met feestjes waar alle sterren hun optocht zullen maken, krankzinnige concerten en namiddagen onder de palmbomen. De organisatoren hebben het goed begrepen want sinds 2012 herhaalt het festival zich een week later nog eens gedurende een weekend. Zij die het eerste weekend dus gemist hebben, kunnen het identieke programma een week later nog meepikken.

Ondek ook:
> Afkijken bij de celebs: festivalkapsels

Marlies de Pape
you might also like