Home / Relatie / Seks

Klaar voor een partijtje strippoker?

by Valérie Van Kerckvoorde ,
Klaar voor een partijtje strippoker?

Strippoker is een spel dat poker en striptease combineert. Het is een alternatief voor een kaartspel en een opwindend spelletje op hetzelfde ogenblik!

Summary
  1. · Geschiedenis van strippoker
  2. · Spelregels
  3. · Verloop van het spel
  4. · Wat draag je?
  5. · Met wie speel je?

Geschiedenis van strippoker

Strippoker zou op hetzelfde ogenblik uitgevonden zijn als het traditionele poker in de 19e eeuw. Dit spel werd vroeger enkel met mannen gespeeld achter gesloten deuren en had in geen geval een seksueel karakter. Het was enkel een manier om viriliteit te bewijzen. De hetere versie van het spel, zoals we het vandaag kennen, vindt zijn oorsprong in de jaren 30.

Spelregels

Een partijtje strippoker verloopt net zoals een partijtje Texas Hold'em poker. Elke speler krijgt 2 kaarten die hij mag zien. Daarop volgt een eerste ronde van de tafel om na te gaan wie speelt. Een speler kan volgen, passen of chips opleggen. Diegene die de kaarten verdeelt, legt eerst een kaart opzij en draait er nadien drie rond. Dan volgt de tweede ronde volgens hetzelfde principe als de eerste ronde. De verdeler legt weer een kaart opzij en legt vervolgens een vierde kaart op tafel. Derde ronde: zelfde principe waarbij weer een kaart opzij wordt gelegd en een vijfde rondgedraaid. Nu volgt de laatste ronde. De actieve spelers tonen hun kaarten. De speler met de beste kaarten wint het spel en dus ook de chips.

Verloop van het spel

Elke speler beschikt over hetzelfde aantal chips en het is aan jou om het bod te bepalen. Als een speler al zijn chips verliest, moet hij een kledingstuk uittrekken opdat hij nieuwe chips zou krijgen. Het spel gaat verder totdat een persoon geen kledingstukken meer aanheeft en over geen enkele chip meer beschikt. De naakte speler is geëlimineerd en kan zich niet meer aankleden. De laatste speler die niet helemaal naakt is, wint het spel. We rekenen op je levendige fantasie om een vervolg te verzinnen aan het einde van een partijtje strippoker.

Wat draag je?

Elke speler draagt maximaal 5 kledingstukken, zowel in de winter als in de zomer. Voor de dames bijvoorbeeld: een topje, een rok, een paar schoenen, een slipje en een bh.
Opgelet: accessoires zijn geen kledingstukken. Het spel zou dus al wel eens snel een volledige striptease kunnen worden.

Met wie speel je?

- Gewoon met je partner om jullie seksleven pittiger te maken.
- Met je beste vrienden, voor wie je niet beschaamd bent om in je blootje te eindigen.
- Met onbekenden tijdens een toernooi Strippoker. Als je naakt eindigt, zie je hen toch niet meer in de toekomst.

Weetje: Strippoker is een spel voor volwassenen dat gespeeld kan worden met mensen van hetzelfde of een verschillend geslacht.

Veel plezier!


Ontdek ook:


Valérie Van Kerckvoorde
you might also like