Home / Relatie / Psychologie

Als onze vriendjes superhelden waren: de eerlijke waarheid

by Marlies de Pape Published on 31/07/2014 at 00:00
Als onze vriendjes superhelden waren: de eerlijke waarheid © Pinterest

Superhelden zijn sterke knapperds die altijd een raak antwoord klaar hebben en een bezorgd vriendinnetje aan de arm. We zijn helemaal in de ban met alle films die dit jaar zijn uitgekomen en die waar we nog op wachten. En dat zette ons aan het denken over hoe ons leven eruit zou zien indien wij die knappe vriendinnen waren...

Bruce Wayne/Batman

Verwachting: Je zou zijn onbeschaamde vriendinnetje zijn, en vrolijk rondhuppelen in little black dresses met bijpassende vleermuisoortjes, terwijl je samen de misdaad bestrijdt.

Realiteit: De Joker zou je kidnappen en opblazen. Einde. Sorry.

Peter Parker/Spiderman

Verwachting: Hij neemt je mee naar het hoogste gebouw en houdt je stevig vast in zijn web zodat je samen naar de sterren kan kijken.

Realiteit: Als je samenwoont, weet je dat er overal webben zullen zitten. Jakkes.

Clark Kent/Superman

Verwachting: Hij bevrijdt de wereld van al het slechte en komt toch nog op tijd thuis om samen thee te drinken en een film te kijken. Je zou de enige zijn die zijn geheim kent en zou enorm zelfvoldaan zijn iedere keer iemand vermeldt hoe sexy Superman er wel uitziet in zijn pakje.

Realiteit: Je zou je niet kunnen inhouden om kwaad te zijn wanneer mensen niet beseffen dat Superman dezelfde persoon is als Clark, en het enige verschil de bril is. Het ligt gewoon te veel voor de hand om het te verzwijgen. De mensen zouden zijn ware identiteit ontdekken, hij zou je laten vallen en dat is het. Goed gedaan.

Oliver Queen/The Green Arrow

Verwachting: Je bent de vriendin van een miljonair en iemand moet al dat geld toch gebruiken, dus waarom jij niet?

Realiteit: Al zijn geld gaat op in zijn stomme pijlen en boog. Bereid je maar voor om geen cent van Oliver te zien.

Thor

Verwachting: Uitstapjes naar spannende oorden, zoals Asgard en andere rijken! Als je met hem trouwt, wordt je een koningin! En je kinderen zouden er ongelooflijk goed uitzien. En dan spreken we nog niet over de allusies die men zou maken over zijn 'hamer'...

Realiteit: De 'just got out of bed' look is geen optie meer naast iemand die er zo belachelijk goed uitziet. Bovendien zal hij er nog altijd uitzien als een superknappe twintiger als jij de vijftig al voorbij bent.

Bruce Banner/The Incredible Hulk

Verwachting: Samen gaan jullie de wetenschapswereld verbluffen, Nobelprijs na Nobelprijs binnenhalen en elkaar nog ongelooflijker maken. Hij zal nooit boos worden op jou en dus zal je zijn lelijke, groene hoofd nooit moeten aanzien.

Realiteit: Bruce transformeert in een groen monster wanneer zijn hartslag stijgt, dus tenzij je van plan bent om saaie seks te hebben, mag je dat van tafel vegen... Enkele snelle kusjes mogen, zodat hij niet te opgewonden raakt!

Iron Man/Tony Stark

Verwachting: Je zou al het geld, de huizen, privéjets en pakken hebben die je je kan wensen. En je vriendje is hilarisch en ongelooflijk schattig want hij zou zijn playboy voor jou aan de kant schuiven.

Realiteit: Je zou al het geld, de huizen, privéjets en pakken hebben die je je kan wensen. En je vriendje is hilarisch en ongelooflijk schattig want hij zou zijn playboy voor jou aan de kant schuiven.

Wat kunnen we nog meer zeggen? We zien gewoon geen negatieve kanten aan daten met Tony Stark...

Yep, hij is perfect.

Steve Rogers/Captain America

Verwachting: Dankzij je vriendje die een Amerikaanse held is, kan je de president ontmoeten, een collectie glanzende medailles tentoonstellen en het Empire State Building zoveel als je wilt gratis beklimmen.

Realiteit: Hij zou het altijd hebben over de goeie ouwe tijd, je zou geen technologische snufjes in huis hebben die na de jaren '40 zijn gemaakt en in wezen zou je daten met een man van in de 90.

Erik Lehnsherr/Magneto

Verwachting: Bereid je erop voor om voortdurend vermaakt te worden: je loverboy buigt lepels en andere metalen spullen voor jouw plezier. Hij zou je waarschijnlijk kunnen helpen om je auto uit de smalle oprit te krijgen 's morgens, en hij zou trouwens een gepassioneerde politicus zijn. Heel sexy!

Realiteit: Hij zou heel de tijd die stomme helm dragen, en je zou het niet kunnen verklaren. Je familie en vrienden zouden hem raar vinden en niemand zou naar je trouwfeest komen. Je zou verstoten en eenzaam zijn, maar hij zou zijn helm nog steeds aanhouden.

Logan Howlett/Wolverine

Verwachting: Je gaat op date met Hugh Jackman. Wat wil je nog meer?!

Realiteit: Je gaat op date met Hugh Jackman met beangstigende metalen klauwen. Als hij een nachtmerrie heeft, ben je eraan.

We houden het beter bij slechteriken zoals Loki. Akkoord?

Meer op wewomen.be:
10 romantische komedies die gelogen hebben over de liefde
Tekenen die me doen denken dat mijn man nog steeds 8 jaar is
7 redenen om uit te gaan met een bebaarde man

Marlies de Pape
you might also like