Home / Relatie / Psychologie

12 manieren om te bewijzen dat hij je bedriegt

by Marlies de Pape ,
12 manieren om te bewijzen dat hij je bedriegt© LBI Productions

Velen van ons hebben ooit wel eens gedacht dat ons vriendje ons bedroog (FYI: slechtse gevoel OOIT!). Maar we waren niet altijd zeker hoe we het moesten bewijzen. Heb je hetzelfde dilemma? Neem dan pen en papier, een zonnebril en een pruik, want het is tijd om undercover te gaan. Dit is hoe je een bedrieger betrapt!

Ok dames, geef maar toe: je hebt je vriendje er minstens één keer van verdacht dat hij je bedriegt. We zijn allemaal mensen, dus het gebeurt. Sommigen gaan zeggen dat je gewoon onzeker bent, maar dat is maar zever. Want wij vrouwen hebben instincten die ons nooit teleurstellen. En dit is de manier om er zeker van te zijn!

1. Kijk heimelijk in zijn gsm

Privacy? Welke privacy? Eens je het gevoel hebt dat hij je bedriegt, bestaat dat niet meer.
Maar je moet wel weten dat als je viezigheid gaat opgraven, je je handen vuil zal moeten maken.
Je zal misschien niet blij zijn met je vondsten, dus wees voorbereid.

2. Hack zijn computer

Wil hij niet dat je aan zijn computer komt? Laat hem dan maar razen en doe het achter zijn rug om.
Ga ALLES na! E-mails, Facebook, twitter en foto's. Open alle folders en documenten. Veel succes en mogen de kansen immer in je voordeel zijn!

3. Kijk na wie hem getagd heeft

Dit geldt voor Facebook en Instagram. Kijk naar zijn meest recente foto's en ga na wat hij allemaal achter je rug heeft gedaan. Maar wees snel. Hij zal zichzelf zo snel mogelijk untaggen van ALLES dat je niet mag zien.

4. Luister zijn gesprekken af

Het gemakkelijkste wat je kan doen. Als hij alles wat hij zegt, probeert te verbergen, moet je je zorgen maken. Kom dichterbij en maak een mentale nota. Je kan ook liplees-lessen volgen.

5. Vraag het hem

Probeer hem van zijn stuk te brengen. Overval hem met omhelzingen en kussen en laat dan de bom vallen: "Neuk je die met haar grote borsten?" Let aandachtig op zijn reactie en probeer erachter te komen of hij liegt.
Als hij zegt "Waarom vertrouw je me niet? Je moet me vertrouwen", dan weet je waar je aan toe bent.

6. Vraag het haar

Als er een bepaalde vrouw is die je verdenkt, kan je haar altijd confronteren, van vrouw tot vrouw. "Hoe zit het tussen jou en mijn man?" Maar loop niet te hard van stapel, je wilt niet dat ze je haar uittrekt en je ogen eruit krabt.

7. Controleer zijn gedrag

Is er onlangs iets veranderd? Blijft hij altijd laat weg? Neemt hij zijn telefoon nooit op of belt hij nooit terug? Laat niets aan je voorbijgaan.

8. Zet vals aas op

Laat een vrouw die je kent met hem flirten wanneer je er niet bent. Zeg haar dat ze zover moet gaan als hij toestaat (of toch binnen bepaalde grenzen) en zorg dat ze gedetailleerd verslag uitbrengt.

9. Installeer een gps op zijn gsm

Dat is het mooie aan technologie; we zijn nu veel beter uitgerust om de mensen te stalken. Fantastisch toch? Met een handige gps kan je heel de dag weten waar hij uithangt. Diegene die dat heeft uitgevonden, verdient een standbeeld.

10. Als hij op een verdachte plaats is, ga er heen

En zorg dat je alles ziet.

11. Volg zijn twitter

Als er een of andere meid over hun plannen van vanavond tweet, of nog erger, foto's heeft geüpload van hen beide, maak je je borst maar nat.

12. Neem alles op

Stel babyfoons op, veiligheidscamera's of bel de veiligheidsdiensten indien nodig (grapje... tenzij ze echt iemand uit de nood willen helpen).
Maar eerlijk, als je zo wanhopig bent, laat je hem beter vallen.

We zeggen het maar.

Marlies de Pape
you might also like