Home / Relatie / Seks

Seks in het openbaar: de 10 heetste plaatsen om het te doen!

by the editorial team ,
Seks in het openbaar: de 10 heetste plaatsen om het te doen!

Als je je seksleven wat pikanter wil maken, dan zal een openbare plaats zeker helpen...

Summary
  1. · In een wagen
  2. · In een pashokje
  3. · In een lift
  4. · In de toiletten van een trein
  5. · Op het strand
  6. · In de natuur
  7. · Op je werk
  8. · In een vliegtuig
  9. · In een sauna
  10. · In de bioscoop

1) In een wagen

De wagen is een kleine en comfortabele plaats waar vaak stomende vrijpartijen plaatsvinden. In films of reclame voor wagens vind je altijd wel een knipoog naar het seksuele (de fantasie van een lifster, een schaars geklede babe die de bumper met veel schuim schoonmaakt,...).

> Pluspunten: In een kleine wagen stijgt de temperatuur snel. Denk maar aan de scène uit Titanic met Kate Winslet en Leonardo Dicaprio in het ruim.

> Minpunten: Neem je voorzorgen en wees voorzichtig. Genieten of rijden, deze keuze moet je maken!

2) In een pashokje

Je lieve schat heeft eindelijk toegezegd en komt met je shoppen. Jij gaat richting lingeriewinkel en geeft hem een intiem defilé.

> Pluspunten: Solden en plezier combineren, bestaat er iets beters in het leven? Pashokjes zijn over het algemeen redelijk ruim en dankzij de muziek in de winkel hoort men je niet.

> Minpunten: Is het je al opgevallen hoe hevig het licht is in een pashokje? Als je complexen hebt of je liever van gedempt licht houdt, kies je beter voor een andere plaats.

3) In een lift

Wie was nog nooit bang van het idee vast te zitten in een lift tussen twee verdiepingen in? En als het nu eens gebeurde, maar jij er zelf voor zorgde door te drukken op de grote, rode STOP knop? Plezier verzekerd!

> Pluspunten: Het buikgevoel dat je hebt in een lift kan de daad enkel maar interessanter maken.

> Minpunten: Als er geen "STOP" is en je maar een tiental verdiepingen moet stijgen, doe je het beter zeer snel!

4) In de toiletten van een trein

Moet je een lange treinreis maken? Is het uitzicht maar saai? Waarom neem je je partner niet mee naar de toiletten en laat je jullie lust ontsporen?!

> Pluspunten: De toiletten van een trein zijn vaak groter dan die van een vliegtuig. Bovendien kunnen de bewegingen die de trein maakt, stimulerend zijn voor jullie!

> Minpunten: Treinconducteurs controleren elk hoekje van de trein, inclusief de toiletten. Let er dus voor op dat jullie niet worden betrapt.

5) Op het strand

Wat is romantischer dan een zonsondergang doorbrengen met je partner op een verlaten strand? Niet veel en zeker niet als dit innig moment plaatsmaakt voor een sensuele vrijpartij.

> Pluspunten: De zeelucht heeft ontelbare deugden. De wind is een aangename streling op de huid en het geluid van de golven zorgt voor de perfecte muziek.

> Minpunten: Het contact met het zand in niet altijd even prettig. Zorg ervoor dat je een strandlaken, pareo of handdoek bij je hebt.

6) In de natuur

Blauwe hemel, zuurstof, zacht gras,... De sfeer die in de natuur hangt, zal zonder enige twijfel pit brengen in jullie vrijpartijen. Bio is trouwens erg in, dus waarom nog wachten?

> Pluspunten: Je zult een intens moment beleven en je verzoenen met je prehistorische oorsprong.

> Minpunten: Mieren, wespen, muggen, wormen en nog vele andere vriendjes uit het bos zullen jammer genoeg ook aanwezig zijn.

7) Op je werk

Breng je je hele leven bijna door op de werkvloer? Word je er omringd door mooie mannelijke wezens? Je hebt ondeugende ideeën van zodra je het kantoor van je baas binnenwandelt? Waarom zou je dan niet overgaan tot actie?

> Pluspunten: De liefde bedrijven terwijl je wordt betaald? Goddelijk, niet?

> Minpunten: Pech als je thuis, in een schoonheidssalon of bij de redactie van een vrouwenblad werkt.

8) In een vliegtuig

De opwinding voor de reis die jullie zullen maken, wekt vaak genoeg ook andere lusten op! Jullie vlucht duurt tien uur en de film is slecht? In alle discretie kun je van deze reis een onvergetelijk moment maken!

> Pluspunten: Volgens een wetenschappelijke studie zou de hoogte alles nog intenser maken. Je zult dus zonder enige twijfel naar de zevende hemel gaan.

> Minpunten: Het is aangewezen om discreet te zijn als je niet betrapt wilt worden. Kies eerder voor je zetel en een deken dan voor de toiletten. Het personeel van een vliegtuig is erg op zijn hoede voor koppeltjes in de toiletten.

9) In een sauna

Hitte en dicht bij elkaar zijn. Dat zijn de twee ingrediënten die van jullie saunabezoek een opwindend en onvergetelijk moment kunnen maken. De sauna of de hamman zijn uitnodigende plaatsen voor ontspanning en... plezier!

> Pluspunten: Je gaat schaars gekleed naar de sauna en zit dicht bij elkaar. Dat vergroot de aantrekking alleen maar.

> Minpunten: Als het 90°C is, ben je snel buiten adem. Opgelet dus dat je niet onwel wordt.

10) In de bioscoop

Het is donker en jullie zitten in een comfortabele stoel: het kan niet anders dan dat jullie opgewonden zijn. We raden je echter wel aan om een film uit te kiezen die niet te populair is. Je wilt natuurlijk niet te veel volk in de zaal!

> Pluspunten: Het is zeer waarschijnlijk dat je partner zich niets meer van de film zal herinneren. Wat hij niet zal vergeten, is het magische moment dat jullie samen hebben gedeeld. Vandaag ben jij de ster!

> Minpunten: Het zou jammer zijn om de ontknoping van een film te missen. Begin daarom liever vanaf het begin van de film of wacht op de aftiteling.

Vind jij het ook opwindend om op deze plaatsen te vrijen? Opgelet: de liefde bedrijven op een openbare plaats is verboden door de wet en kan streng worden beboet.

Ontdek ook:

you might also like