Home / Relatie / Seks

20 manieren om je seksuele zelfvertrouwen op te krikken

by the editorial team ,
20 manieren om je seksuele zelfvertrouwen op te krikken© Pinterest/ Found on 24.media.tumblr.com

Alle vrouwen zijn een beetje verlegen als het over seks gaat. We stellen onszelf een hele resem vragen: zie ik er dik uit? Hangen mijn borsten? Zal hij mijn striemen zien? Maar we zijn allemaal mensen. Als we niet meer zoveel in beslag genomen worden door onze kleine 'onvolkomenheden', kunnen we net zoveel genieten van seks als hij. Laat je remmingen los en bevrijd je innerlijke godin met deze 20 onfeilbare manieren om je seksuele zelfvertrouwen op te krikken.

We leveren zelf de hevigste kritiek op ons eigen lichaam. Vrouwen hebben altijd het gevoel dat ze tekort schieten in vergelijking met wat ze op televisie of in tijdschriften zien, maar niets is minder waar. Je man houdt van je zoals je bent.

Maak je geen zorgen meer over puistjes, striemen of vetrolletjes, die een onnodige last in je relatie zijn. Waarschijnlijk besef je nog niet dat hij het totaal niet merkt!
​Voor hem ben je super. Zet je verlegenheid dus aan de kant en til je seksuele zelfvertrouwen naar ongekende hoogtes voor een pikant seksleven. Je zal nooit meer terug willen.

Array

1. Verwezenlijk je fantasieën

We hebben allemaal wel een fetisj of een fantasie die we nog nooit hebben gedaan. Een beetje S&M of je verkleden, het is tijd om je ideeën te verwezenlijken.
Je zal verrast zijn hoe leuk het is om je wildste dromen eindelijk in het echt te beleven! Zelfs het saaiste seksleven kan weer pikant worden door er een frisse wind doorheen te laten waaien.

2. Verkleed je

Met je pikantste lingerie voel je je niet alleen als een seksgodin, maar het geeft ook een enorme boost aan je zelfvertrouwen in bed (dat je niet krijgt als je in je blootje bent).
Vrouwen denken vaak dat hun partner hen naakt niet aantrekkelijk zal vinden. Praat hierover en je zal merken dat je het fout hebt. Maar lingerie kan je zelfbeeld helemaal opkrikken zodat je er mooi uitziet en je mooi voelt.
Wat denk je van een snelle stop bij Hunkemöller voor je naar huis gaat vanavond?

3. Hydrateer (tussen je benen)

Goed hydrateren heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Door je intieme delen te verzorgen, voel je je meer op je gemak en sexyer. Gebruik zachte, natuurlijke producten zodat je zeker geen branderig gevoel krijgt.

4. Drijf de spanning op

Door hem te plagen, maak je hem helemaal gek en drijf je de seksuele spanning op. Blinddoek je ventje, bezorg hem een sexy lap dance of dos je uit met sexy lingerie. Een man die smeekt voor je aandacht, is superhot! Waar of waar?

5. Schiet jezelf niet tekort

Seks is het intiemste dat een koppel kan doen en het kan echt FANTASTISCH zijn als je jezelf niet altijd tekort doet. Je krikt je zelfvertrouwen op door je op je gemak te voelen met jezelf.
Denk eraan dat je partner met jou samen is omdat hij of zij graag tijd met je doorbrengt en denkt dat je de mooiste persoon op aarde bent - niet omdat je zo soepel als een ballerina bent of elk standje uit de Kamasutra kent. In plaats van te piekeren over hoe je eruit ziet of wat je partner verwacht, aanvaard je lichaam!

6. Een glaasje wijn?

Alcohol met mate, kan een goede manier zijn om te ontspannen en je seksuele remmingen te vergeten. Een paar glazen wijn bij het eten kunnen het vertrouwen geven om nieuwe dingen uit te proberen tussen de lakens en hem naar de zevende hemel te brengen. Maar let wel op, want een glaasje te veel en je valt midden in de seks in slaap!

7. Bananen, bessen en amandelen als tussendoortje

Seksueel zelfvertrouwen gaat in hand in hand met een gezonde levensstijl, en daarmee bedoelen we dat je de juiste dingen moet eten!
Bananen zijn rijk aan vitamine B6, die belangrijk is voor de productie van de sekshormonen. Bessen zitten barstensvol zink, waardoor je lichaam de juiste hormonen gaat aanmaken, en bevatten ook heel wat antioxidanten, waardoor de bloedtoevoer naar de juiste organen verbetert.
Neem een handvol amandelen als tussendoortje zodat je voldoende essentiële, gezonde vetten hebt, die van belang zijn voor de productie van sekshormonen. En bovendien ga je in topvorm zijn en gewicht verliezen. Hallo daar, nieuwe jij!

8. Zet een cd op

Het is waar dat muziek de manier waarop je je voelt, kan beïnvloeden. Zet een sexy deuntje op en laat je helemaal gaan. Wat denk je van "Let's get it on" van Marvin Gaye? Werkt altijd!

9. Dim de lichten

Niemand houdt van fel fluorescerend licht. Het is zelfs schadelijk voor ons allemaal! Creëer een zachte gloed in je slaapkamer. Dim de lichten of laat enkel licht van de straatlampen binnen zodat je een flatterende gloed krijgt. Als je het echt romantisch wilt maken, steek dan een aantal kaarsen aan. Kaarlicht is enorm sexy en heel flatterend, de ideale keuze om je te helpen ontspannen en klaar te stomen om je volledige te laten gaan.

10. Faken

Niet iets dat we normaal gezien zouden aanbevelen, maar als het gaat over zelfvertrouwen in bed, dan geldt het motto "fake it 'til you make it". Als je verlegen bent en je weet niet goed waar te beginnen, neem dan een alter ego aan voor de nacht (hij hoeft dat niet te weten!). Wat belangrijk is, is dat je je orgasme niet faket!

11. Verken je lichaam

Je moet je goed voelen in je eigen lichaam voor je er nog maar aan kan denken om het zijne te bevredigen. Dus waarom probeer je niet iets in je eentje? Ja, je hebt het goed gezien: masturberen. Eens je weet wat je opwindt en wat je leuk vindt, ben je er zeker van te krijgen wat je wilt.
Of nog beter, masturbeer samen! Hij zal veel over jou en je lichaam bijleren en zal niets meer dan JIJ willen. En dan voelt elk meisje zich speciaal.

12. Speel spelletjes

Spelletjes kunnen seks naar een hoger niveau tillen. Als je zenuwen je parten spelen, stel dan zeker een spelletje voor! Experten raden aan om eten te gebruiken en hem op het juiste moment speels te blinddoeken.
Verken samen de textuur, geur en smaak van al het eten. Probeer alles correct te identificeren en beloon juiste antwoorden met een speciale streling of een kus. En bij een fout antwoord, mag je eisen dat je partner je tevreden stelt. Zo drijf je hem helemaal gek!

13. Communiceer

Communicatie is enorm belangrijk in elke seksuele relatie. Als je je gevoelens uit, zal je elkaar beter vertrouwen en je naar elkaar openstellen.
Communiceer zo open mogelijk met je partner. Wees niet bang om het te zeggen als er iets is dat je niet leuk vindt of hem de weg te wijzen zodat jullie zich beide op jullie gemak voelen. Je zal je veel zelfverzekerder voelen.

14. Vergelijk jezelf niet met anderen

Nooit! Het is moeilijk om onszelf niet te vergelijken met pin-up modellen en de knapste Hollywoodiconen, maar vergeet niet dat het geen wedstrijd is. Iedereen is anders - twijfel nooit zozeer dat je iets anders gaat denken!
Vaak ben je onzeker omdat je je vergelijkt met anderen en het gevoel hebt dat je minder bent. Dit kan je zelfvertrouwen in het algemeen aantasten, maar je seksueel zelfvertrouwen zal het het hardst te verduren hebben.
Concentreer op de dingen die je uniek maken. De kleur van je ogen? Je gevoel voor humor? Die moedervlek? Waardeer jezelf voor wie je bent en hij zal dat ook doen. Beloofd.

15. Ontspan

Laat de stress van overdag, je seksuele avonturen 's avonds niet vergallen. Stress en een slechte dag op het werk zijn de ingrediënten voor slechte seks.
Een zwak libido, onzekerheden en nog een miljoen andere dingen aan je hoofd gaan hem alleen maar wegduwen. Maak tijd vrij om te ontspannen en al je zorgen van je af te zetten. Even afreageren, een warm bad, een sensuele massage (van je ventje)? Graag!

16. Doe het rustig aan met romantische komedies

Een leuke manier om een lach op je gezicht te toveren en je in een romantische bui te voelen. Maar onderzoek toont aan dat te veel romantische films een onrealistisch beeld geven van hoe relaties en seksualiteit zouden moeten zijn.
Het mag af en toe wel eens, maar neem het niet te serieus!

17. Doe aan sport

We zeggen dit niet omdat je moet afvallen! Daar gaat zelfvertrouwen in bed niet om, maar uit onderzoek blijkt dat je je beter voelt als je aan sport doet (ook al vermager je niet) en je een beter lichaamsbeeld hebt.
Trakteer jezelf op een leuke sportoutfit en laat de endorfines een boost geven aan je libido!

18. Doe facebook uit

Doorheen foto's van je vrienden scrollen en eindeloze updates lezen over hoe 'perfect' en 'blij' iedereen wel is met zijn relatie, voedt onzekerheden. Je begint je af te vragen waarom het bij jou niet enkel rozengeur en manenschijn is, maar laat je niet om de tuin leiden!
Het is een onrealistische interpretatie van hoe het echte leven echt is. Zet je computer even uit en beleef wat echte oog-in-oog interactie met je liefste. Zo versterk je de band tussen jullie twee en voel je je sexy.

19. Wees avontuurlijk

Mensen die risico's nemen zijn veel interessanter dan mensen die nooit iets durven (saai). Het is een beetje zoals op school: je wilt een vraag stellen, maar je bent bang voor de reactie van anderen. Zullen ze je dom vinden?
Hij alleszins niet! Raap de moed bij elkaar om iets nieuws te proberen in bed en je seksueel zelfvertrouwen zal de hoogte inschieten. Probeer eens een taboe te doorbreken of gebruik seksspeeltjes. Er is altijd wel iets spannends dat je kan proberen.

20. Bevestiging

Niet alleen onze vriendjes moeten ons constant geruststellen, we moeten ook zelf onze onrust wegnemen. Probeer deze oude truc eens om je zelfvertrouwen te boosten.
Zeg "Ik ben sexy" en "Ik heb een mooi lichaam" als je uit de douche stapt en in de spiegel kijkt. Als je het blijft zeggen, zal je het uiteindelijk ook geloven! Vertrouw ons maar.

you might also like