Home / Relatie / Seks

Erotische spelletjes

by the editorial team Published on 10/04/2012 at 00:00
Erotische spelletjes

Niet enkel de Kamasutra kan je seksleven pittiger maken, ook met erotische spelletjes kunnen jullie tot ongekende hoogten komen!

Summary
  1. · Je libido boosten
  2. · Accessoires om alleen of met twee te gebruiken
  3. · Scenario's en verkleedpartijen
  4. · Speel een opwindend spel!
  5. · Een lekker smaakje
  6. · Striptease!

Je libido boosten

Je herinnert je zonder enige twijfel nog de eerste dagen en de eerste maanden met je partner: een vurig verlangen naar elkaar, een verslindende nieuwsgierigheid en een bijna onverzadigbare seksualiteit. Daarna neemt het leven terug haar normale ritme aan en kan jullie verlangen misschien zelfs wat afzwakken. Jullie kunnen dan erotische spelletjes gebruiken om nieuw leven in jullie relatie te blazen en om ongekende horizonten te ontdekken.

Accessoires om alleen of met twee te gebruiken

Het tijdperk waarin dildo's werden voorgesteld als een rubberen fallus in lelijke kleuren, ligt lang achter ons. Ze werden vroeger ook alleen maar in schandelijke seksshops verkocht. Nu zijn seksspeeltjes veel populairder geworden en kun je ze op vele plaatsen kopen, zelfs in sommige supermarkten! Hedendaagse sekstoys zijn ludiek en klassevol en moeten niet meer verborgen worden. Een dildo of een vibrator heeft nog steeds de vorm van een penis, maar bestaat nu in mooie kleurtjes. Vibrerende plastieken eendjes bestaan ook in mooie kleurtjes en worden vrouwelijker. Sommige seksspeeltjes hebben zelfs een afstandsbediening: zo kan je partner meespelen wanneer je masturbeert.

Scenario's en verkleedpartijen

Kruip in de huid van iemand anders tijdens een hete vrijpartij. Deel dit avontuur en voer samen een stuk op. Schrijf het scenario uit en vertolk een rol die jullie nooit meer zullen vergeten. Je kunt je verkleden in sexy verpleegster, ondeugende studente of schaars gekleed dienstmeisje. Jullie kunnen ook het spel van overheerser en onderworpene spelen. Dit wordt ondertussen aanvaard en het is ook niet meer nodig om je helemaal te verkleden. Handboeien met een zebra- of luipaardprint of met pels of stras schrikken ons niet meer af. Ontdek ook het genot als je geblinddoekt gestreeld wordt. Gebruik hiervoor een satijnen masker en voel hoe het is om op een zachte manier onderworpen te worden.

Speel een opwindend spel!

Een ondeugend spel is de manier bij uitstek voor jullie twee om liefde en een pikant seksleven te combineren. Naast het klassieke strippoker en strippatience, bestaan er bijvoorbeeld ook ondeugende ganzenborden of dobbelstenen voor sexy spelletjes. De ene dobbelsteen beschrijft wat je moet doen (likken, strelen,...) en de tweede waar je het doet (mond, borsten, billen,...). Aan jullie om te spelen!

Een lekker smaakje

Likken en zoenen, de mond neemt een heel belangrijke plaats in in het liefdesspel. Maak het nog lekkerder door verschillende smaken te gebruiken. Bestrijk jullie lichamen met jam, smeerpasta, honing of slagroom. Jullie moeten van elkaar smullen zonder de handen te gebruiken!
Er bestaan ook eetbare massagegels of lekker geurend poeder dat je met een pluim op het lichaam van je partner kunt aanbrengen.

Striptease!

De letterlijke betekenis van striptease is 'opwinden terwijl je je uitkleedt'. De laatste jaren is de striptease weer populair geworden, en daar hebben mannen alleen maar baat bij. Speel een ware femme fatale, vergeet alle taboes en kruip in de huid van een sexy vrouw tijdens je sensuele en smachtende dans. Draag sexy lingerie en lichaamsaccessoires, zoals een tepelversiering met pomponnetjes, stras of pailletten.

Lees ook:
Seksualiteit: 5 vooroordelen over mannen
10 situaties die een boost geven aan je libido
Je moet niet alles leuk vinden!

you might also like