Home / Mode / Lingerie

Sexy lingerie

by the editorial team ,
Sexy lingerie

Sexy lingerie is natuurlijk niet alleen synoniem voor de string en een opgevulde bh! Je bent vaak sexy op een manier waarop je het misschien niet verwacht. Zoek in je kast en haal je klassiekers boven zoals jarretelles, een body en een balconnet bh. Combineer deze stukken met nieuwe sexy lingerie: een satijnen of katoenen slipje, een sexy shortje,... We zien je partner al glimlachen van hier!

Summary
  1. · Sexy lingerie en jarretelles
  2. · De sexy body
  3. · Sexy lingerie zonder balconnet bh?
  4. · De katoenen slip, sexy discretie
  5. · De tanga, een must-have
  6. · Sexy short
  7. · Draag zorg voor je lingerie!

Sexy lingerie en jarretelles

Jarretelles zijn de grote klassieker van de sexy lingerie. Ze doen mannen wegdromen en fantaseren. Het volstaat gewoon al om de naam uit te spreken en hij ligt aan je voeten. Jarretelles werden uitgevonden om kousen op te houden en worden jammer genoeg steeds minder gedragen sinds de uitvinding van de panty.
Ze staan voor sensualiteit, worden gedragen aan de taille in combinatie met een string of een slip. Aan elk been zijn er lintjes die panty's ophouden. Jarretelles bestaan over het algemeen uit kant, zijn heel vrouwelijk en sexy en kunnen gedragen worden onder een rok. Wil je heel sexy zijn, speel dan de rol van femme fatale... Draag je jarretelles onder een maatpakje met hoge hakken en vraag je partner om je voorzichtig te helpen uitkleden. Je zult hier zeer snel het resultaat van voelen!

De sexy body

De body kun je zowel overdag als 's nachts dragen. Het is een lingeriestuk uit de jaren '80 en is weer helemaal in. De body bestaat in sportieve vorm of je vindt hem ook in kant. De katoenen versie is ideaal voor onder een rok of een short. Het kanten of zijden model met geïntegreerde balconnet bh is heel wat sexyer en kun je dragen onder rokken of jurkjes. Je kunt hem ook gewoon als topje dragen: effect gegarandeerd!

Sexy lingerie zonder balconnet bh?

Model push-up of niet, de balconnet bh geeft alle decolletés een mooie vorm, zelfs de kleinste! Deze bh is sexy, comfortabel en prachtig met een bijpassend onderbroekje. Combineer hem met een slipje of tanga, en je creëert een gesofisticeerde look. Zeg de opgevulde bh vaarwel, we houden van natuurlijke vormen. Maar let op! Combineer hem op een juiste manier met wat je draagt. Vermijd doorschijnende stoffen, want dat maakt het geheel nogal ongepast.

De katoenen slip, sexy discretie

We denken dat de katoenen slip op het eerste zicht niet deel uitmaakt van sexy lingerie. Wel, think again, een eenvoudige katoenen slip van het merk Petit Bateau bijvoorbeeld is heel wat sexyer dan we denken. Wil je je partner opwinden? Draag hem in combinatie met een onderhemdje. Het katoenen slipje is comfortabel, zacht en onmisbaar in onze garderobe; hij is onze beste vriend overdag en 's nachts. Let er wel voor op dat je hem niet combineert met spannende kleren, want zijn stiksels zijn duidelijk zichtbaar. Draag hem in combinatie met een rok, een vloeiende jurk of een dikke broek. Een jurkje met bloemenmotief en een witte katoenen slip... sexy, niet?

De tanga, een must-have

De tanga is breder dan de string en heel wat sexyer. Hij is de neef van de Braziliaanse slip. Draag hem in zachte en glamoureuze stoffen zoals satijn, zijden of kant. Kies hem in voor crème, wit of zwart en laat levendige kleuren links liggen: dat zou wel eens vulgair kunnen overkomen. Het nieuwe alternatief voor de tanga is de uitgesneden slip in satijn of zijden. Deze slip is heel ondeugend en onmisbaar in je kleerkast!

Sexy short

De minishort heeft al sinds enkele jaren een vaste plaats ingenomen in onze garderobe. Hij heeft een sportieve stijl en zijn vorm benadrukt op een mooie manier de vorm van je billen. Hij is de beste vriend van vrouwen met wat bredere heupen, maar ook van heel smalle vrouwen. De snit van deze onderbroek onthult gedeeltelijk je vormen en je kunt hem gemakkelijk dragen met een jeans. Kies hem in katoen of in kant!

Draag zorg voor je lingerie!

Sexy lingerie wordt vaak in uiterst delicate stof gemaakt. Het is daarom heel belangrijk om zorg te dragen voor ondergoed in stoffen zoals zijde, kant, satijn en katoen. Als je wilt weten hoe je je lingerie moet onderhouden, lees dan het artikel "Je lingerie wassen" en ontdek onze tips!

See also: Lingerie: onze sexy selectie
De mooiste sexy lingerie! © Lou collectie LZ 2014
De mooiste sexy lingerie!
See album
you might also like