Home / Mode / Lingerie

Hunkemöller opent nieuwe flagship store in Antwerpen

by Jillian Pogmam ,
Hunkemöller opent nieuwe flagship store in Antwerpen

De Antwerpse Meir is alweer een winkel rijker met de nieuwe flagship store van Hunkemöller. 500 m² groot gevuld met betaalbare lingerie, je weet alvast waarheen op je volgende shopping trip!

De winkel heeft de look en feel van een Hunkemöller Mansion en is ingedeeld in meerdere vertrekken die gebaseerd zijn op verschillende stemmingen. In deze gigantische winkel zijn bovendien alle productgroepen uit de Hunkemöller collectie beschikbaar en is er ook een VIP paskamer waar je de verlichting en achtergrond kunt aanpassen aan je mood. Lingerieshopping on a whole new level!

Het Nederlandse lingeriemerk pakte sterk uit tijdens de opening op 29 november. De eerste 100 klanten kregen een bh cadeau en andere shoppers werden getrakteerd op een leuke goodie bag. Ook heel wat BV’s en pers werden getrakteerd op Hunkemöller plezier tijdens het persevenement de avond voordien.

Hunkemöller flagship store Antwerpen
Hunkemöller flagship store Antwerpen
See album

Nieuwe winkelbeleving

Met deze flagship store wil Hunkemöller een nieuwe winkelervaring creëren waar de bekende elementen nog steeds aanwezig zijn, maar meer ruimte is voor een uitgebreid concept en een premium gevoel, zonder af te doen aan de intimiteit. De hoofdkleuren die terugkomen doorheen de winkel zijn zwart, wit, roze en – voor de spicy touch – magenta. Deze kleuren zie je ook terug in de speciaal ontwikkelde giftboxes en draagtassen.
Wanneer je de winkel binnenstapt, word je verwelkomd door een gigantische interactieve etalage van maar liefst 8,5 meter groot. Hierop worden de laatste campagnes getoond in combinatie met de etalagefiguren die de matching producten tonen.

Sexy Shapes bra bar

Eigen aan de Hunkemöller flagship store is de Sexy Shapes bra bar. Geen drankjes hier, wel de mogelijkheid om op zoek te gaan naar jouw perfecte bh. Deze bra bar toont de vier shapes waarin Hunkemöller haar bh modellen heeft onderverdeeld; de Perfect Plunge, de Beautiful Balcony, de Delicious Demi en de Fabulous Full Cup. Hunkemöller ontwikkelde deze vier shapes zodat elke vrouw haar perfecte bh kan vinden.

Het is geen geheim dat de zoektocht naar het perfecte ondergoed soms moeilijk kan zijn, en dan hebben we het nog niet over de paskamers gehad. Hunkemöller zorgt ervoor dat elke vrouw zich uitgenodigd voelt om haar favorieten te gaan passen. Zo is er naast de paskamerbel en de personal shop assistant die klaarstaat om jou persoonlijk te helpen ook de VIP paskamer die voor iedereen toegankelijk is. Je herkent ‘m aan de roze klapdeuren en de speciale verlichting!

In de VIP paskamer kan je namelijk de lichtsfeer aanpassen naar jouw mood - van romantisch tot zomers tot knus, perfect voor het passen van lingerie, bikini’s of pyjama’s. En als je geen zin hebt om je terug helemaal aan te kleden om op zoek te gaan naar iets anders in de winkels, zijn er kimono’s voorzien in elke paskamer. Voor elk wat wils in deze Antwerpse flagship store!

Hanne Troonbeeck
Hanne Troonbeeck
See album

Hunkemöller flagship store
Meir 5 2000 Antwerpen
www.hunkemoller.com

Jillian Pogmam
you might also like