Home / Mode / Lingerie

Happy Hunkemöller Valentine

by Dorothee Gebele ,
Happy Hunkemöller Valentine© Hunkemöller

Nog even en het is alweer tijd voor Valentijn – dat betekent rode rozen, champagne, een lekker etentje en… mooie lingerie. Hunkemöller is dit jaar jouw ultieme partner in crime om je geliefde te verleiden dankzij hun speciale Valentijnscollectie. Denk stijlvolle, gewaagde lingerie en slipdresses met bijpassende accessoires die je look helemaal compleet maken.

Private Collection

Hunkemöller voorziet voor elke vrouw (of man?) wat wils: in de Private Collection is er voldoende keuze uit pikante lingeriesets en slipdresses in prikkelende en verleidelijke ontwerpen. Om het plaatje helemaal compleet te maken zijn er ook bijpassende stockings, handschoenen, nipple covers, een kimono en een kanten oogmaskertje voorzien – aan jou de keuze om de perfecte Valentijnsoutfit samen te stellen!

Director of Design, Zoë Price-Smith zegt: “De Private Collection sluit aan op de trend van verleidelijke en sexy lingerie. Na het grote succes van “Fifty shades of Grey” hebben we een enorme hype opgemerkt rondom spicy sets. Onze Private Collection is ontworpen vanuit een kleurenpalet met fel roze, rood en zwart. Vergeet ook niet de gedurfde uitsparingen, strikjes en kanten details die het nog verleidelijker maken.”

Yab Yum

Array

Het lingeriemerk stelde de pikante Private collection voor in een zeer toepasselijke setting, Yab Yum te Amsterdam. Yab Yum stond jarenlang bekend als een exclusief bordeel in binnen- en buitenland waar menig bekende Nederlander en buitenlandse sterren en zakenlui terecht konden voor een (duur) pleziertje. De aanwezige online influencers konden na de collectiepresentatie genieten van een rondleiding doorheen Yab Yum, dat sinds oktober 2013 officieel als museum en event place gebruikt wordt.

© Hunkemöller
See album

Facebook app: kies jouw favoriete setje

Nog een leuk weetje als je jouw partner een niet zo subtiele Valentijnstip wil meegeven: Hunkemöller ontwikkelde een Facebook app waar jij je favoriete Valentijnsetje kan kiezen. Zo wordt jouw geliefde op de hoogte gebracht van jouw keuze en kan hij dit meteen voor jou kopen. De meest gekozen favoriete set wordt ook nog tentoongesteld in de Valentijnsetalage van alle Hunkemöller winkels, klikken en kiezen maar!

De Private Collection is te verkrijgen: online en in een select aantal Hunkemöller filialen
(o.a. de Antwerpse flagship store op de Meir).
Prijzen variëren vanaf 28,99 Euro voor een bh tot 16,99 Euro voor een bijpassend slipje.

Dorothee Gebele
you might also like