Home / Lifestyle / Cultuur

Zo zien de celebs eruit zonder Photoshop!

by Marlies de Pape ,
Zo zien de celebs eruit zonder Photoshop!© mandatory.com

In tegenstelling tot wat we zouden denken, zijn de celebs geen perfecte wezens met een bovennatuurlijke schoonheid. Ze hebben ook wel eens last van een vale huid, puistjes, rimpels en wallen. Maar ze worden omringd door handige webdesigners...

We mogen dan wel weten dat Photoshop mirakels kan verrichten en doodgewone snoetjes kan veranderen in buitengewone schoonheden, maar toch trappen we er nog allemaal in. Een tijdje geleden hebben we Angelina Jolie ontmoet voor een interview over haar nieuwe film Maleficent. De 38-jarige actrice zag er natuurlijk schitterend uit, maar ze lijkt toch niet echt op de foto's die we normaal zien in de tijdschriften.
Daarin zien de celebs er perfect uit en bezorgen ons serieuze complexen, want onze spiegel heeft jammer genoeg geen ingebouwde Photoshop.
Nochtans hebben de sterren niets bijzonders zonder kunstmatig bijwerken... Je zal het wel zien, en je zal je zeker beter voelen!

Katy Perry en Lindsay Lohan: toch niet zo een gave huid

Ze mogen dan wel het telefoonnumer van James Franco of Bradley Cooper hebben, dat belet hen niet om ook poriën, rimpeltjes en rode vlekjes te hebben.

Is Megan Fox haar decolleté niet genoeg gevuld? Een klik en ze heeft een maatje meer.

Keira Knightley: die porseleinen tint is dan toch niet echt...

De rode ogen van Megan Fox worden steeds witter

Madonna: of hoe je in enkele minuten tien jaar jonger wordt

Britney Spears, Barbie Girl

Om Britney er weer te doen uitzien als toen ze 20 jaar was, moet je haar enkel langere benen geven, de cellulitis wissen, haar taille verfijnen... en op "opslaan" drukken.

Beyoncé: een alternatief voor sport

Photoshop werkt nog doeltreffender dan een serie buikspieroefeningen. Je zwembandjes worden in een oogwenk omgevormd tot chocoladetabletten!

Jennifer Lawrence: digitale liposuctie

Dit is wat we noemen "flubberarmen", die onooglijke vetophopingen die onder onze armen hangen. Maar daar weet Photoshop raad mee...

Angelina Jolie: beter dan een schminkster

Na het poederincident van Angelina Jolie op de rode loper, raden we haar aan haar make-upspecialiste te vervangen door een expert in Photoshop.

Kim Kardashian: instant dieet

Kim Kardashian heeft rondingen, maar niet iedereen lijkt daar even blij mee. Dankzij de bekende software verliest ze zo'n twintig centimeter rond haar taille.

Faith Hill: zoek de zeven fouten

Ook Penélope Cruz ontsnapt er niet aan

Source Gifs: imgur.com

Schoonheidsvlekjes, de grootte van de ogen en rimpels worden weggeveegd van de gezichten van Scarlett Johansson, Shakira, Kate Moss en Rachel McAdams.

Meer op wewomen.be:
8 tips & tricks om je minpuntjes te verbergen
Celebrities zonder make-up
Beauty: wat mannen echt willen of de studie die je zal overtuigen je make-up aan de kant te schuiven!

Volg ons op facebook!

Marlies de Pape
you might also like