Home / Lifestyle / Cultuur / Celebs en hun gewicht (& lengte): Al wat je altijd al wilde weten!

Lifestyle

Celebs en hun gewicht (& lengte): Al wat je altijd al wilde weten!

by the editorial team ,
Celebs en hun gewicht (& lengte): Al wat je altijd al wilde weten!
Natuurlijk heeft iedereen zijn buik van maatje nul en zelfs in celeb-land verzetten alsmaar meer sterren zich tegen de ‘standaard’ schoonheidsnormen, -gewicht en –lengte. Toch is iedereen nieuwsgierig naar de lengte van iemand als Bar Rafaeli of het gewicht van een seksbom als Scarlett Johansson. Dat vind jij toch ook? Je hoeft je daar overigens niet voor te schamen. Omdat we ook tuk zijn op zulke details, spoorden we al die gouden maten voor je op.

Maar voor je ontdekt hoeveel onze favoriete (en vaak benijde) sterren meten en wegen, voor je complexen begint te kweken als je ziet wat voor droommaatje Candice Swanepoel heeft, is er iets wat je niet mag vergeten. Gewicht, of het belang dat eraan wordt gehecht, is heel relatief. Lichter betekent met andere woorden niet altijd beter. Bij wewomen zijn we ervan overtuigd dat alle vrouwen mooi zijn, wat ook hun lengte of gewicht is.

Los daarvan, geef gerust toe aan je tomeloze nieuwsgierigheid, we voelen dat je ongeduldig wordt. Hierna onthullen we de lengte en het gewicht van ’s werelds meest begeerlijke sterren.


Foto's: Getty Images & Instagram