Home / Lifestyle / Cultuur / Lengte van onze favoriete celebs

Lifestyle

Lengte van onze favoriete celebs

by the editorial team ,
Lengte van onze favoriete celebs
Ok, wie heeft er nog nooit ge(dag)droomd over een romantische/fantastisch/ongelooflijke toevallige ontmoeting met een knappe celeb? En nadat Ryan Gosling je heeft geholpen je boodschappen te dragen - want ja, je winkelt DUIDELIJK in dezelfde supermarkt -, wordt je natuurlijk hopeloos verliefd op elkaar en leef je nog lang en gelukkig.

We zijn allemaal oud genoeg om uit bed te vallen en te stoppen met dromen over onmogelijke scenario's... maar waarom zouden we eigenlijk? We willen dat je er altijd op voorbereid bent om een knappe bekende man tegen te komen op straat, en dus hebben we belangrijke informatie verzameld. Hetgeen we altijd al hebben willen weten: hun LENGTE!

Dan weet je direct of je torenhoge hakken mag dragen, of het best houdt of platte ballerina's om je prins op het witte paard te vergezellen. Als je valt op James McAvoy en je meer dan 1,70 m meet dan ga je best niet uit in pumps voor het geval je hem tegen het lijf loopt.

Of bereid je voor op een stijve nek als je klein bent en Hugh Jackman je uitnodigt op een etentje: hij is namelijk 1,88 m groot!

Blader door ons album en laat je verrassen!