Home / Lifestyle / Cultuur

Angelina Jolie: exclusieve interviews over haar nieuwe film Maleficent en haar privéleven

by Marlies de Pape ,
Angelina Jolie: exclusieve interviews over haar nieuwe film Maleficent en haar privéleven© DR

Voor haar nieuwe film Maleficent op 28 mei in de zalen uitkomt, hebben we de kans gehad om de mooie Angelina Jolie te ontmoeten. Ze heeft enkele anekdotes over de opnames met ons gedeeld en prees Brad Pitt tijdens het interview, die haar altijd heeft bijgestaan. Ze gaf ons ook goede raad mee om een carrière te combineren met kinderen. Niet te missen!

Een waar acteertalent, betrokken in derdewereldhulp en een relatie met Brad Pitt... Wat kan een vrouw nog meer willen? Bovendien deed ze vorig jaar een schokwekkende onthulling: Angelina Jolie had preventief haar beide borsten laten amputeren. Dit jaar viert ze haar terugkeer op het witte doek met de langverwachte film, Maleficent, geregisseerd door Disney. De film heeft echt een droomcasting, zelfs de kinderen van Angelina Jolie spelen erin mee! Het Hollywood-icoon speelt er de rol van de heks Malafide uit Doornroosje.
Tijdens het interview hebben we geprobeerd meer te weten te komen over Angelina zelf en over de opnames van Maleficent.
Angelina heeft zes kinderen, een bloeiende carrière en zet zich in voor humanitaire hulp. Daarom wilden we wel eens weten hoe de ster van 39 haar tijd verdeelt. Als businessvrouw kan je niet altijd en overal zijn en is het moeilijk om te voldoen aan alles wat het leven van je vereist. Maar Angelina Jolie stelt ons al snel gerust en zegt dat ook zij voorrang geeft aan haar kinderen. Ze acteert in niet veel films zodat ze genoeg tijd heeft voor haar gezin.

Array

Ik heb zoveel geluk met Brad die me overal in steunt

We vroegen haar onder andere wat ze gemeen heeft met Malafide en ze beantwoordde al onze vragen met een glimlach. Hoewel we haar kinderen zien in de film, vinden we het toch jammer verloofde Brad niet te zien te krijgen. Wanneer we dit ter sprake brengen, zien we het gezicht van de zo al stralende Angelina Jolie nog meer oplichten. Ze vertrouwt ons toe dat ze al haar dromen niet zou kunnen verwezenlijken zonder hem. Hij hoeft haar sprookjesprins niet te spelen in een film, want hij is dat al in het echte leven! Hun huwelijk zal niet lang meer op zich laten wachten, maar Angelina geeft nog geen details vrij. De actrice is in elk geval nederig, zachtmoedig en heeft een zeer sterk moederlijk gevoel. Ze geeft ons nog enkele tips mee voor actieve moeders. Een ontmoeting die we niet snel zullen vergeten!

Angelina Jolie © Getty
Angelina Jolie
See album
Marlies de Pape
you might also like