Home / Mode / Accessoires

Hoge hakken

by the editorial team ,
Hoge hakken

Zoals zoveel vrouwen houd je van hoge hakken, maar wat het comfort betreft, blijf je liever met je voeten plat op de grond! Je mag nooit vergeten dat een hoge hak je een goddelijk allure geeft. Hij is chic en elegant: de hoge hak staat voor vrouwelijkheid en glamour!

Summary
  1. · Hoge hakken: het juiste paar schoenen
  2. · Wanneer draag je hoge hakken?
  3. · Hoge hakken: goede combinaties
  4. · Hoge hakken: welke fashionblunders moet je absoluut vermijden
  5. · Hoge hakken: waarom zou je ze dragen?

Hoge hakken staat dan misschien wel bekend voor hun gebrek aan comfort, toch kunnen we je bevestigen dat je ze kunt dragen zonder pijn. Je moet gewoon het juiste paar kiezen.

Er bestaan heel wat verschillende soorten hoge hakken: naaldhakken, blokhakken, sleehakken en we zouden nog uren kunnen voortgaan! Voor elke vrouw bestaat er dus wel een hak.

Array

Ontdek onze tips om de juiste schoenen te kiezen. Dat paar schoenen waar je geen pijn mee zult hebben aan je voeten of aan je rug en waarmee je er prachtig zult uitzien!

Hoge hakken: het juiste paar schoenen

Het eerste geheim voor een goed paar hakken is dat je er stabiel, evenwichtig en gemakkelijk op staat. Hoe kun je dat weten? Pas beide schoenen als je een nieuw paar wilt kopen en kijk goed naar de welving van je voet. Als deze te groot is voor jouw voeten, dan zul je moeilijkheden hebben om te stappen.

Het is ook heel belangrijk om hakken te kiezen waarmee je je evenwicht niet verliest. Naaldhakken dragen is een gewoonte. Je begint daarom best met een redelijk brede hak (geen vierkanten hak). Schoenen met een Cubaanse hak van 6 of 7 centimeter zijn perfect voor beginners!

Wanneer draag je hoge hakken?

Hoge hakken moet je zeker niet alleen maar dragen voor een speciale gelegenheid! Je kunt ze ook dragen bij een casuallook. Het volstaat om een paar te kiezen dat past bij je outfit. Er bestaan heel wat soorten: naaldhakken, blokhakken of sleehakken geven allemaal een vrouwelijke toets aan je stijl.

Voor overdag kun je kiezen voor laarzen met een hak van ongeveer 7 centimeter. Je kunt het de hele dag volhouden zonder je voeten te pijnigen en je zult er chic en vrouwelijk uitzien. Laarzen met hoge hakken in combinatie met een skinny jeans maken je sexy en in combinatie met een brede broek verfijnen ze je silhouet.

Ga je 's avonds op stap, dan kies je best voor hoge, smalle hakken zoals die van Christian Louboutin of Jimmy Choo. Het zijn elegante en tijdloze schoenen en ze maken je sensueel en vrouwelijk in elke outfit. Wil je topklasse, dan combineer je ze met een glamoureus kleedje!

Hoge hakken: goede combinaties

• Platformschoenen + een brede jeans = de goede combinatie om je silhouet te verfijnen. Voor een optimaal resultaat moet de hak hoog zijn, tussen de 6 tot 8 centimeter.
• Hoge blokhakken of Cubaanse hakken + een jurk = een stijl voor overdag. Dit soort hakken maakt je jurk minder sexy, waardoor je je de hele dag gemakkelijk zult voelen.
• Pumps of sandalen met naaldhakken + een avondjurk = een grote klassieker in avondkledij die nooit uit de mode zal verdwijnen! Een zwart jurkje in combinatie met een paar killerheels zullen van jou de mooiste maken!
• Schoenen met een smalle en hoge hak + een skinny jeans = rock 'n roll meets classy. Dit is een look voor overdag maar ook voor 's avonds.

Hoge hakken: welke fashionblunders moet je absoluut vermijden

• Hoge naaldhakken + een minirok = Een no go... Dit zou wel eens too much kunnen zijn! Sexy voor de dag komen is een hele kunst. Een minirok combineer je best met een klein hakje van 2 tot 3 centimeter dat je benen verlengt zonder te overdrijven.
• Hoge hakken + shoppen: Zelfs als je het perfect zou kunnen, dan nog vermijd je het best om uren en uren op hoge hakken te lopen. Als je de hele dag op stiletto's rondloopt, kun je wel eens thuiskomen met zeer pijnlijke voeten of met je pumps in je handen en niet aan je voeten! Voor dit soort missie kies je best een lage hak waar je heel stabiel op staat. Shoppen is een plezier, geen marteling!

Hoge hakken: waarom zou je ze dragen?

We weten het allemaal: spreek er gewoon over met je vriendinnen en iedereen begint meteen over de magie van de hoge hak. Ondanks het feit dat ze vaak weinig comfortabel zitten, draag je ze toch omdat ze je heel vrouwelijk maken. En nog meer, als je ze draagt, houd je je heel recht. Resultaat: je lijkt groter, slanker en fijner... Als je het eenmaal gewoon bent, wordt het zelfs moeilijk om de hoge hak nog uit je dagelijkse leven weg te denken!

Hoge hakken symboliseren de vrouw: ze zijn het vrouwelijk embleem bij uitstek. Kijk maar naar de ogen van je partner als je je hoge hakken nog eens uit de kast haalt, hij is er gek op! Alle mannen smelten weg voor sensualiteit, gekruiste benen, de femme fatale look en glamour, kortom alles wat een vrouw uitstraalt als ze hoge hakken draagt...

Hoge hakken dragen heeft dus heel wat voordelen: we houden allemaal van vrouwelijkheid en glamour! Je blaakt van zelfvertrouwen als je ze draagt, en wie zich mooi voelt, voelt zich ook zelfzeker.


Ontdek ook:

you might also like