Home / Mode / Accessoires

Haustier, sjaals van onze dromen!

by Marlies de Pape ,
Haustier, sjaals van onze dromen!© Haustier

Een nieuw Belgisch accessoirelabel waar we helemaal dol op zijn: Haustier.

Antwerpenaar Lodewijk Joye, boeken- en textielontwerper, stelt ons een nieuwe lentecollectie voor van zes zijden sjaals die zowel romantisch als urban zijn. Wij zijn vooral dol op de manier waarop hij chic en eigentijds perfect kan combineren!

Haustier © Haustier
Haustier
See album

Daydream II neemt je mee naar een droomwereld met zwevende, nevelige ballonnen als op een mistige ochtend. De typische stijl van de ontwerper combineert aquarel-tinten met grafische motieven, zoals de zwart-witte afdrukken die zo opgesteld zijn dat ze wel een doolhof lijken of het monochroom, bijna architecturaal raster dat wel een bedenksel van Le Corbusier zou kunnen zijn.

Twee totaal verschillende werelden ontmoeten elkaar en vormen samen een geslaagd geheel: een hedendaagse, minimalistische, geometrische en sobere werkelijkheid en een denkbeeldige, lyrische wereld van samenraapsels die je doen zweven en wegdromen.

De kers op de taart: de sjaaltjes zijn niet alleen maar zinrijk en mooi voor het oog, ze zijn voor 100% made in Europe! Ontworpen in België, digitaal geprint in Nederland en afgemaakt in Duitsland.

Voor meer info:
Haustier

http://www.haustier.be/

Marlies de Pape
you might also like