Home / Mode / Accessoires

Accessoires? Onvoorstelbaar noodzakelijk!

by Jillian Pogmam ,
Accessoires? Onvoorstelbaar noodzakelijk!© Théa by Emilie Duchène

Deze week hebben wij een 100% accessoires-selectie samengesteld met de nadruk op Belgische creaties. Of je nu van delicate juwelen houdt of van massieve stukken die een look op zich vormen, dit is de selectie waar wij direct voor vielen. Enjoy!

De Antwerpenaars van Diamanti Per Tutti stellen regelmatig samenwerkingen voor die ons erg charmeren. Dit seizoen heb je de keuze tussen Sofie Valkiers voor een collectie die pijlen met slangen combineert, perfect om de sioux in jouw te laten ontwaken en Stéphanie Duval van 70percentpure, die een zwak heeft voor grafisch-chic. En dat valt goed mee, want wij ook!

Voor een Russische kerstsfeer, moet je naar Frey Wille met een collectie in baboesjka-stijl: licht weerspiegelende prints, vuurvogels en matroesjka's. Alle armbanden zijn om in katzwijm te vallen en per drie of vier gedragen, zijn ze nog beter. Waag je niet in de boetiek, want je kan gegarandeerd niet nee zeggen.

Bij Wouters & Hendrix, de sterke vrouw en wie het aandurft vindt haar gading van karaktervolle juwelen, over plastronhalssnoeren tot oormanchetten die de volledige oorlel versieren. Iconische stukken die zullen opvallen, dat staat vast.

Diamanti per Tutti - Sofie Valkers © Diamanti per Tutti
Diamanti per Tutti - Sofie Valkers
See album

Als je liever een gepersonaliseerd juweel hebt, dan is Théa by Emilie Duchène helemaal jouw ding. Ringen, armbanden en halssnoeren die je kunt bestellen met jouw naam. De geraffineerde afwerking zorgt voor een klassieker die je nooit meer afneemt.

Om van kop tot teen te genieten, beginnen we bij Maison Louise Collection met hun headbands die een groot succes gaan worden. Ze worden handgemaakt in België en zijn versierd met macramé in de stijl van de Braziliaanse armbanden uit onze tienerjaren, tip top voor een boho-chicstijl. Als je het 'edgy' wilt aanpakken, dan zijn de metalen inzetstukken precies wat je zoekt.

Praktisch detail: ja, ze zijn afstelbaar, en je hoeft je dus geen zorgen te maken over de elastiek die uitrekt. Joepie!

Beste voeten, hier zijn we met Sweet Lemon die ons de gear van de urban vechtersbazin voorstelt: leren schoenen, gefabriceerd in Italië, maar ontworpen in België. Ze zijn buitengewoon comfortabel en tegelijkertijd mooi. Ga maar kijken of je de voorkeur geeft aan platte camel laarzen of aan de zwart-zilveren rockboots!

Théa by Emilie Duchène © Théa by Emilie Duchène
Théa by Emilie Duchène
See album
Jillian Pogmam
you might also like