Home / Relatie / Psychologie

Tien luxueuze geschenken voor Valentijn

by Dorothee Gebele ,
Tien luxueuze geschenken voor Valentijn© Dior

100% verwennerij

Zalig, lekker… zijn woorden die niet alleen van toepassing zijn op eet- of drinkbare pleziertjes. Elk product dat onze zintuigen verwent, past in deze categorie. Kijk zelf maar.

Pomme d'Amour - Benoît Nihant © Benoît Nihant
Pomme d'Amour - Benoît Nihant
See album


Luikenaar Benoït Nihant prikkelt onze nieuwsgierigheid met zijn Pomme d’Amour, een ‘liefdesappel’ vol pure chocoladebollen met een hart van vloeibare karamel en een snuifje fleur de sel.

Fabrice Collignon presenteert macarons met Ruinart Rosé champagne en frambozen. Heerlijk decadent!

Godiva en ontwerpster Nathalie Lété sloegen de handen in elkaar om de pralinedozen van het merk in een nieuw kleedje te stoppen en hun een romantisch-idyllische look te geven.

Bij Veuve-Clicquot is het al haute couture wat de klok slaat, voor de rosé champagne die aangeboden wordt in een doos die je opent alsof het een plooirok is.

Voor al wie houdt van… design, presenteert Illy de Kiss. Daar gaat niets boven als je een voorliefde koestert voor espresso.

Piper Heidsieck ziet het groots met zijn verpakking die is opgevat als een roos die opengaat en waarin hun champagnefles past.


Bij de schoonheidsproducten vind je genoeg ‘eye candy’ om het hoofd van je liefste op hol te brengen. De nagellak van Essie straalt dankzij de glitters met metaalglans, terwijl de Trianon collectie bij Dior resoluut opteert voor de pop-marquise stijl die je met je ogen verslindt alsof het een zoete zonde is.

Sisley hoeft niet onder te doen met zijn Phyto Lip Twist. Kies je eerder romig kersenrood of ga je liever voor frambozenroze? Tenzij je een zwak hebt voor plukverse perzik?

En natuurlijk mag de Sweet Valentine van Swatch niet in ons lijstje ontbreken. Het model heeft verdacht veel weg van een zuurstok en lijkt zo weggelopen uit Sjakie en de Chocoladenfabriek!

Dorothee Gebele
you might also like