Home / Relatie / Huwelijk

10 rampscenario's die de nachtmerrie van elke bruid zijn

by Marlies de Pape ,
10 rampscenario's die de nachtmerrie van elke bruid zijn© Thinkstock

Net zoals elk meisje, plan je je huwelijk al van je tien jaar. Alles lag al vast, van de kleur van je jurk tot het menu. En nu bereid je de grote dag al maanden voor zodat het een onvergetelijk moment zou zijn. Maar er zijn altijd onvoorziene dingen die de mooiste dag van je leven in een nachtmerrie kunnen transformeren.

Summary
  1. · Paniek! Je jurk is te klein
  2. · Je verloofde verandert van gedacht wanneer hij 'ja' moet zeggen
  3. · De bruidsmeisjes hebben iets te veel aan de champagne gezeten
  4. · Je kapsel is mislukt
  5. · Het regent pijpestelen
  6. · De foto is niet echt wat je wilde
  7. · De kinderen sturen de ceremonie in de war
  8. · Ondanks de repetities, je bruidegom kan gewoon niet dansen
  9. · De getuige zegt (veel) te veel tijdens de toost
  10. · Het belangrijkste is dat je van elkaar houdt

1. Paniek! Je jurk is te klein

Een soepdieet en intensieve sport hebben niet gebaat. De jurk die je in een maatje 36 hebt besteld, past niet, je hebt wel degelijk nog altijd een 38. Je armen worden samengeperst en je buik helemaal ingedrukt. Jammer, dan blijven we maar de hele avond rechtstaan...

© elle.com

2. Je verloofde verandert van gedacht wanneer hij 'ja' moet zeggen

Je had moeten weten dat er iets niet klopte toen je toekomstige je 10 berichten liet een kwartier voor de ceremonie. Dit is het vernederendste moment van je hele leven. Onze raad: sla hem hard, recht in zijn gezicht.


© btchflcks.tumblr

3. De bruidsmeisjes hebben iets te veel aan de champagne gezeten

Je beste vriendin is zo blij voor jou dat ze haar glas maar blijft bijvullen. Wijn, champagne, cocktails, het maakt allemaal niet uit, ten koste van haar evenwicht. Wacht tot morgen voor je haar uitscheldt, vandaag moet je blij zijn.

© ohmagif.com

4. Je kapsel is mislukt

Te lang moeten wachten, een verwarde kapper of een slecht karma... Wat de reden ook is, de situatie is ernstig. De gouden highlights die je wilde, zijn afschuwelijke blauwe meches geworden. Gelukkig zal je voile de schade wat verbergen...

© wifflegif

5. Het regent pijpestelen

Je hebt een speciale bruiloft gepland, in het Zuiden van Frankrijk, in juli zodat je bijna verzekerd was van mooi weer. Daarom is de ceremonie trouwens in de tuin. Nu zullen de 100 gasten moeten schuilen in een tent voor 50. Tja, gezellig?

© multitudeofgifs

6. De foto is niet echt wat je wilde

Je hebt maanden voor de spiegel geoefend om de perfecte glimlach tevoorschijn te toveren voor de foto. Jammer genoeg ligt niet alles in je handen. Een puistje, een fotograaf die zijn bril is vergeten, een val op het slechte moment... het leven zit vol verrassingen.

© crazycolourfullife.tumblr.

7. De kinderen sturen de ceremonie in de war

Terwijl je naar het altaar loopt, maken de bruidsmeisjes ruzie en is je neefje de ringen verloren terwijl hij voetbal speelde met het kussen. Het zou nog gemakkelijker geweest zijn om je kat te trainen om je sleep te dragen.

© iruntheinternet.com

8. Ondanks de repetities, je bruidegom kan gewoon niet dansen

Iets tussen een epilepsie aanval en exorcisme... Zo kan je de dansstijl van je verloofde het best omschrijven. Ondanks de vele repetities en privé danslessen, is het onmogelijk om hem vooruitgang te laten boeken.

© iruntheinternet.com

9. De getuige zegt (veel) te veel tijdens de toost

Of het nu je beste vriend is, of je oom die je pamper nog heeft ververst, de getuige zal sowieso beschamende verhalen over je kennen. En door de emotie praat hij zijn mond voorbij...

© yourtango.com

10. Het belangrijkste is dat je van elkaar houdt

Blauw haar, zatte vriendinnen en een mislukte speech... uiteindelijk zijn het allemaal details. Grappige herinneringen die je met plezier zal vertellen wanneer je oud en nog steeds over je oren verliefd bent. Je bent samen voor het leven, dat is wat echt telt!

© forever-after-high.kazeo.com

Meer op wewomen.be:
15 gewoontes die je man moet hebben voor je trouwt
25 voortekens die tonen dat hij bijna je hand gaat vragen
Opgestoken bruidskapsels

Marlies de Pape
you might also like