Home / Lifestyle / Cultuur

15 celebs die niet graag beroemd zijn

by Marlies de Pape ,
15 celebs die niet graag beroemd zijn© Getty

Het is een algemeen bevestigde waarheid dat Robert Pattinson het haat om beroemd te zijn. Maar hij is niet de enige! Ook deze celebs klagen en zeuren om hun populariteit. Ze hebben dan ook zo een moeilijk leven.

Robert Pattinson

Beste Robert heeft grote problemen met zijn faam en wijst een depressie aan die hij had tussen zijn 23e en 25e. We kunnen niet helpen, maar de hele wereld is gek op je, je moet niet droevig zijn!
Hij zei aan Premiere magazine: “Ik leed aan een erge depressie… Ik kon niet gaan en staan waar ik wilde. Ik stond elke dag in de roddelbladen en ik kon de rollen die ik echt wilde, niet krijgen. Ik wou meer, op elk vlak."

Kristen Stewart

Het is algemeen geweten dat Kristen soms doordraait bij de paparazzi. Ze houdt blijkbaar van acteren, maar haat de beroemdheid.
Ze zei: “Ik hou ervan aan de zijlijn te staan met mensen met wie ik dezelfde waarden deel. Mensen die niet voortdurend op zoek zijn naar faam, maar die gewoon graag films maken en er goed in zijn."

Loading...

Jennifer Lawrence

JLaw staat erom gekend een erge afkeur te hebben voor de paparazzi en vertelde in een interview met Marie Claire dat ze haar hoofd altijd naar beneden moet houden: "Ik was vroeger heel sociaal, ik hield graag oogcontact en lachte naar de mensen. Nu kijk ik alleen nog maar naar beneden. Als ik in een restaurant ben en de ene persoon na de andere komt storen om foto's te nemen, bedenk ik dat ik echt niet zo kan leven."

Jack Gleeson

Jack is waarschijnlijk de meest welbespraakte celebrity om zijn mening over beroemdheid uit te drukken. In de Oxford Union gaat Jack dieper in op zijn afkeer voor de celeb cultuur. De hele speech staat hieronder!

Loading...

Shia Lebeouf

Shia kondigde aan dat hij zich ging terugtrekken uit het publieke leven, en dan kwam hij naar een première met een zak over zijn hoofd waarop stond: “I am not famous anymore.” (Ik ben niet meer bekend).
Wil hij niet meer beroemd zijn, of is hij gewoon gek geworden? Waar ligt de lijn?

Loading...

John Mayer

John Mayer is geen fan van beroemdheid. Op zijn blog lazen we: "Ergens werken de fans samen met de paparazzi. Per slot van rekening is het een goede manier om een ster op video te krijgen als je hem onbeleefde vragen kan stellen terwijl hij enkele handtekeningen zet."

Johnny Depp

De acteur die Jack Sparrow vertolkt is heel teruggetrokken en leeft afgelegen in Frankrijk. Van een interview met een andere bekende heremiet, Marlon Brando, leerde hij om niet over zijn persoonlijk leven te praten.

Jennifer Aniston

Roddelbladen zijn geobsedeerd door Jennifer en richten zich vooral op haar liefdesleven. De Friends-actrice vindt het gewoonweg vernederend. Ze zei: "Het is gênant dat mensen zo gericht zijn en zoveel geld steken in roddelbladen om te ontsnappen."

Avril Lavigne

Avril Lavigne kijkt neer op sterren die graag in nachtclubs gezien worden: "Ik wil daar geen deel van uitmaken. Sommige meisjes werden zo bekend... ze hebben het nodig, ze willen het en ze vinden het leuk. Maar ik heb een carrière."
Avril toch...

Harrison Ford

Harrison Ford staat niet graag in de spotlights, en laat dat maar al te graag weten. Hij gaf toe: "Er is niets goeds aan bekend zijn. Je denkt altijd, als ik succes heb, dan zal ik veel kansen krijgen. Maar je denkt nooit dat de prijs van beroemdheid, het totale verlies van een privéleven is."

Keira Knightley

Keira vindt het niet leuk dat haar uiterlijk onder de loep wordt gelegd. "Ik haat rode loper events, echt... Je krijgt het gevoel dat iedereen een stukje van je wil, elke foto neemt een deel van je ziel weg. Soms wenste ik dat gewoon een onbetekenend vlekje was."
Niet meer op premières verschijnen of het gezicht van Chanel zijn, zou misschien kunnen helpen, Keira (we zeggen het maar hé).

Brad Pitt

Brad gaat zelfs niet graag naar praatprogramma's. Hij liet ons weten: “Op de een of andere manier steun je je film niet als je niet naar een programma gaat om over je privéleven te praten. Dat heeft niets te maken met waarom ik dit doe."

Charlize Theron

Ondanks het feit dat ze het gezicht van J'adore van Dior is, staat Charlize Theron niet graag in de belangstelling. "Ik hou niet van die vanzelfsprekendheid dat je geen privéleven meer mag hebben als je beslist acteur te worden. Het is gewoon niet leuk om achtervolgd te worden door zeven auto's wanneer je de boodschappen gaat doen;", aldus Charlize.

Ricky Gervais

Ricky heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij niet graag beroemd is. In de serie Extras maakte hij dat nog eens duidelijk toen zijn personnage Andy, in het Big Brother House ging.

Daniel Craig

Arme Daniel werd in een klap een ster toen hij de rol van James Bond aanvaardde, en hij was geshockeerd door de plotse aandacht. Hij zei aan Esquire: "Ik had het echt niet verwacht, eerlijk gezegd. Ik werd dooreen geschud en ik bekeek er de wereld op een andere manier door."

Meer op wewomen.be:
Celebs op het strand
Zo zien de celebs eruit zonder Photoshop!
Beyoncé, Rihanna, Vanessa Hudgens... Waarom zijn ze zoveel vermagerd?

Marlies de Pape
you might also like