Home / Lifestyle / Cultuur

Wie zijn de tien meest sexy vrouwen ter wereld? (Foto's)

by Marlies de Pape ,
Wie zijn de tien meest sexy vrouwen ter wereld? (Foto's)© getty

Het tijdschrift FHM heeft een listing uitgegeven met de 100 knapte vrouwen ter wereld. Wie staat er volgens jou in de top tien?

Net als elk jaar heeft het bekende mannentijdschrift FHM een klassering bekend gemaakt van de 100 meest sexy vrouwen ter wereld. Een moeilijke keuze want Hollywood loopt vol van sublieme wezens. Het officiële resultaat kan je op hun site raadplegen, maar speciaal voor jullie verklappen we hier de top tien.

Jennifer Lawrence © getty
Jennifer Lawrence
See album

Wie neemt er volgens jou de eerste plaats in? Een kleine tip: ze beleeft een prachtig liefdesverhaal met Nicholas Hoult, krijgt binnenkort misschien haar eigen spin-off, verdiende in 2013 een oscar voor haar rol in Happiness Therapy en stond vorig jaar op nummer één in de klassering van de meest sexy vrouwen van het tijdschrift Esquire. Het gaat natuurlijk om de mooie Jennifer Lawrence, die nog maar eens toont dat ze niets van haar sex-appeal heeft verloren.

De 23-jarige actrice wordt echter op de hielen gezeten door Michelle Keegan, die de tweede plaats inneemt. Je moet toegeven dat de actrice van 26, vooral bekend van haar rol in Coronation Street (waar ze de rol van Tina McIntyre speel), er altijd piekfijn uitziet in onthullende outfits die haar rondingen mooi belichten. Maar let op want Rihanna had haar plaats wel eens kunnen innemen. Het is namelijk de jonge zangeres uit Barbados die het podium afsluit. Dat moet niet verbazen want ze staat gekend voor haar verschijningen die steeds gedurfder worden. En dat valt blijkbaar wel in de smaak...

De vierde positie gaat naar Emily Ratajkowski. Hoe konden we haar ook vergeten: wekenlang deed ze ons meedansen (maar niet enkel dat) op de muziek Blurred Lines van Pharell Williams, T.I. en Robin Thicke... En we mogen niet vergeten dat ze ook verkozen werd tot "meest sexy vrouw van 2013" door het tijdschrift GQ. Na haar duikt Kaley Cuoco op, zelfs nadat ze haar lange lokken afknipte, en ze ziet er sexyer dan ooit uit! Ook Mila Kunis kon onze harten winnen en staat op de zesde plaats. Zelfs zwanger is de vriendin van Ashton Kutcher nog altijd even verleidelijk.

De mama van de kleine Blue Ivy staat jammer genoeg maar op de zevende plaats (van de 100 wel degelijk). We moeten wel toegeven dat de jonge vrouw van 32 ons heeft verrast sinds de verschijning van haar gelijknamige album, met haar perfecte lichaam na de bevalling. Lucy Mecklenburgh komt net na Beyoncé, maar toch nog voor de knappe Nicole Scherzinger die nog goed en wel in de top tien zit. En deze top tien wordt afgesloten door Scarlett Johansson.
Kwam de klassering overeen met je verwachtingen?

Meer op wewomen.be:
Wie is de meest stijlvolle man ter wereld?
Waren de celebs lelijke eendjes in hun jeugd?

Marlies de Pape
you might also like