Home / Lifestyle / Cultuur

Zo zagen de celebs eruit in hun jeugd!

by Marlies de Pape ,
Zo zagen de celebs eruit in hun jeugd!

Puberteit is de ergste periode in het leven van iedereen. Dat moet je ons geen twee keer zeggen. Op dat moment veranderen we niet enkel in lichtgeraakte personen die zich storen aan alles, we maken ook lichamelijke veranderingen mee die de moeite waard zijn om te bestuderen. We tonen je enkele foto's van onze favoriete celebs tijdens hun puberteit.

Puberteit zou gewoon niet mogen bestaan. Of toch tenminste geen sporen mogen nalaten. Maar deze moeilijke en zware periode zal je steeds weer voor de voeten geworpen worden door je moeder, die het familie-album aan al je vriendinnen zal laten zien. Of nog erger, aan je vriendjes. Diegenen die nu je verloofden zouden kunnen geweest zijn.

Maar ook de celebs die we nu benijden als ze de rode loper betreden en van wie we nooit gedacht zouden hebben dat ze een vreselijke puberteit achter de rug hadden, hebben het wel degelijk meegemaakt. Kijk maar mee...

Charlize Theron © Buzfeed
Charlize Theron
See album

Waarom is Pamela Anderson niet Pamela Anderson? En waarom was Brad Pitt niet echt de typische "boy next door" toen hij 15 was? Waarom ziet George Clooney er hetzelfde uit of hij nu 15 of 50 is? Nu begrijpen we wel waarom Avril Lavigne haar haar moest verven en een volledig andere richting moest opgaan in haar leven. En, het spijt ons, maar voor Marilyn Manson vinden zelfs wij niet de juiste woorden...

We moeten echter wel toegeven dat andere celebrities zoals Katie Holmes, Sandra Bullock of Michelle Pfeiffer net zo knap en aantrekkelijk waren als ze nu zijn.

Wat denk jij ervan? Wie werd er volgens jou op school gepest? Laat het ons weten op facebook en twitter!

Array

Of kijk nog wat verder, als je er niet genoeg van kunt krijgen:

See also: Celebrities kinderen - volwassenen: Herken jij ze?
© Sipa
See album
Marlies de Pape
you might also like