Home / Lifestyle / Cultuur / Beroemde koppels met een groot leeftijdsverschil

Lifestyle

Beroemde koppels met een groot leeftijdsverschil

by the editorial team ,
Beroemde koppels met een groot leeftijdsverschil
Hoeveel keer zie je niet een mooie actrice uit Hollywood aan de arm van een (veel) oudere man? Je hoort vaak zeggen dat mannen beter worden met de leeftijd! Hoe ouder, hoe meer karakter, hoe interessanter, hoe charmanter. Neem nu George Clooney: die wordt sexyer met de jaren. Terwijl wij, vrouwen, hopeloos achter onze jeugd aanhollen om te kunnen (blijven) concurreren met jongere vrouwen zonder rimpels.

Het leven is oneerlijk. Of misschien niet? Want vandaag nemen de vrouwen revanche. Nog niet zo lang geleden was het ondenkbaar, maar tegenwoordig hebben beroemde, rijpere vrouwen die duidelijk heel goed in hun vel zitten er totaal geen moeite meer mee om zich te vertonen met een jongere man aan hun arm. Soms zou het zelfs hun zoon kunnen zijn. Kijk maar naar Madonna of Demi Moore. Vrouwen geraken eindelijk van hun complexen af. Het zal echter nog eventjes duren voor het maatschappelijk even aanvaard is als bij de mannen, dat ze met een (veel) jongere partner door het leven gaan…

Beroemde koppels: als leeftijdsverschil geen probleem is…

Maar of het nu de man of de vrouw is die de jongste van het stel is, bij wewomen maken we geen onderscheid. We hebben een lijstje van veertig beroemde koppels gemaakt die tonen dat op liefde geen leeftijd plakt. Bevliegingen van een paar weken of stabiele stellen die al jaren samen zijn… Dit zijn de bekendste koppels die heel wat jaartjes schelen!

Ontdek 40 beroemde koppels met een groot leeftijdsverschil!

©Getty Images