Home / Relatie / Psychologie

Deze 30 dingen moeten VROUWEN weten volgens mannen: het geheim over wat mannen willen - DE ONTHULLING!

by Marlies de Pape ,
Deze 30 dingen moeten VROUWEN weten volgens mannen: het geheim over wat mannen willen - DE ONTHULLING!© Pinterest/ Gevonden op bridalmusings.com

Heb je het moeilijk om door te dringen tot je man? Begrijp je niet waarom je altijd ruzie maakt? Het is al moeilijk genoeg met het andere geslachten, maar indien we inspanningen zouden doen om duidelijk te maken wat we willen, zou het ons liefdesleven heel wat beter afgaan. Daarom hebben we ALLE soorten mannen ondervraagd om hen te vragen wat vrouwen moeten weten over het mannelijk brein! We hebben er heel wat uit geleerd...

Zelfvertrouwen is belangrijk, galanterie is niet dood en hij ZAL doordraaien als je weent, maar wat met die andere dingen waarvan ze willen dat wij vrouwen ze wisten?
Na de 25 dingen die mannen moeten weten, is het niet meer dan eerlijk om ook een omgekeerde lijst op te stellen. Hou jullie vast want dit is de universele waarheid over mannen!

1. Supporter voor zijn team (op zijn minst!)

Geen enkele man stelt het op prijs als zijn vriendin met haar ogen rolt tijdens een match. Als je sport waardeert en voor zijn team supportert (ook al moet je doen alsof), zal hij nog meer van je houden. Vertrouw ons.

2. Leer hoe je hem plezier doet

Natuurlijk voelt het wel goed, maar je bent er toch nog niet helemaal. Denk niet heel de tijd dat je hem pijn gaat doen. Mannen hebben het graag dat vrouwen wat aggressiever zijn. Dat hebben zij gezegd, wij niet.

3. Zeuren

Vrouwen zijn meestal wat expressiever dan mannen, maar dat wil nog niet zeggen dat we mogen zeuren en klagen zoveel we willen! Val hem niet lastig met onbelangrijke dingen of je gaat hem afstoten.

4. “Ik ben opgezwollen”

We zijn voorstander van goede communicatie in een relatie, maar sommige dingen hou je beter voor jezelf. Hij wil het niet weten. Begrepen?

5. Kleren

Doe geen moeite om hem te vragen of hij je kleren mooi vindt. Ten eerste, ze weten toch niet wat het goede antwoord is en ten tweede, hij gaat altijd ja zeggen (tenzij hij uit is op oorlog)!

6. Respecteer jezelf

Een beetje waardigheid en zelfvertrouwen, daar valt hij op. Als je jezelf niet respecteert, moet je niet verwachten dat hij dat wel zal doen.

7. Doe niet gek

Een combinatie van paranoia, egoïsme en ongeduld kan een vrouw tot vreemde, psychotische manieren aanzetten. Doe niet al te gek.

8. Wees niet zwak

Als het moeilijk wordt, probeer je emotioneel sterk te houden. Natuurlijk wil hij voor je zorgen en je steunen, maar hij wil geen babysitter zijn! Trouwens, als je kwaad bent zal hij je VEEL serieuzer nemen als je niet voortdurend aan het wenen bent.

9. Wees natuurlijk

Kerels vinden het wel eens leuk als een vrouw zich opkleedt en opmaakt, maar geloof het of niet, ze vinden het nog leuker als je natuurlijk bent. Laat je haar los, doe je make-up weg en vergeet al je zorgen - dan ben je op je mooist.

10. Niet alle mannen dromen van anale seks

Niet alle mannen willen het anaal doen. Het is niet omdat je een paar slechte ervaringen hebt gehad met mannen die hun vingers in je poep steken, dat ze het allemaal willen. Een mythe die je maar best gelooft.

11. Triootjes

Vroeg of laat zal hij ooit wel eens denken aan een triootje met jou en een andere vrouw, maar hij verwacht niet dat je het ernstig neemt. Het is een fantasie, rustig aan!

12. Andere meiden...

Niet altijd, maar soms durven mannen zich wel eens andere meiden inbeelden als ze seks hebben of denken aan seks. Het is iets mannelijks. Neem het niet te ernstig.

13. PornHub, RedTube - alle mannen kijken naar porno!

Je mag een gemiddelde van drie à vier keer per week verwachten. Als hij een druk leven heeft of een relatie, is het misschien maar één keer in de week. Waarom? Voor een vluggertje! Alle mannen hebben behoeftes.

14. Mannen zijn gek op fantasyfilms

De meeste mannen zijn stiekem weg van Star Wars, Lord of the Rings en Game of Thrones. Je moet verplicht een basiskennis hebben van Luke Skywalker, Frodo en Daenerys Targaryen. Leer er maar mee leven.

15. Verras hem met lingerie

Koop af en toe sexy lingerie. Of het nu een babydoll is of jarretellen, een korset of een mooi setje, hij zal er GEK van worden!

16. Zijn moeder komt op de eerste plaats

Sorry dames, je kan niet altijd nummer één in zijn leven zijn. Zij heeft hem gedragen, is bevallen van hem en heeft hem opgevoed - daar kan je niet tegenop. Doe niet alsof ze je ergste vijand is, maar doe een beetje moeite voor haar. Hij zal het zeker merken.

17. Buitenspel

Leer wat het is. Geen gemaar.

Loading...

18. Mannen hebben geen benul van je menstruatieperiode

Je moet niet van je loverboy verwachten dat hij weet welke pil je neemt of of je menstruatiecyclus 'normaal' is. Het is allemaal vreemd voor hem dus als hij de indruk geeft dat je niet over belangrijke dingen praat, dan is het meestal omdat hij geen idee heeft wat je aan het vertellen bent. Dat is dat...

19. Ze vinden het niet erg om ook dan met je in bed te duiken

Dat heb je goed gelezen. De meeste mannen vinden het niet erg om het bed in te duiken als je je regels hebt. Ze denken er dan ook niet aan dat je misschien hoofdpijn hebt...

20. Je doet de toiletbril altijd naar beneden

Mannen doen de toiletbril nu eenmaal naar omhoog. Doe niet moeilijk en doe hem gewoon terug naar beneden. Het loont de moeite niet om daar ruzie over te maken.

21. Op zijn borst slapen

Mannen hebben graag het gevoel dat ze je beschermen. En geloof het of niet, ze knuffelen ook graag!

22. Zeur niet over je vriendinnen

Het kan hem echt niet schelen hoe weinig je vriendin wel at toen je met haar op restaurant was of hoe goedkoop haar jurk eruit zag. Echt niet, hou het dus voor jezelf.

23. Stiekem vinden ze het wel leuk dat je kleren voor hen koopt

Maak er gebruik van meid! Anders gaat hij blijven rondlopen in zijn joggingpak van 1997. Wil je daar echt mee gezien worden?

24. Doe wat extra moeite voor zijn vrienden

We gaan nooit zo grappig of schunnig zijn als zijn maten, maar moeite doen en een geintje uithalen met zijn vrienden zal hij zeker weten te appreciëren.

25. Kerels houden van paardenstaarten

Het is een mythe dat elke man liever een vrouw ziet met los haar. Het is natuurlijk erg mooi, maar ze vinden het ook wel leuk als je haar naar achter is, weg uit je gezicht. Probeer eens een gemakkelijke losse knot!

26. Ze houden van kussen

Die kleine kusjes in zijn nek en op zijn borst? Hij is er DOL op!

27. Liefde gaat door de maag

We vragen niet om je te transformeren in een stereotiepe huisvrouw, maar geen man (en geen enkele vrouw) kan aan zijn partner weerstaan die net zijn favoriete gerecht heeft gekookt.

28. Mannen pronken vaak met hun kracht

Roep dus maar als hij een spin voor je uit de weg moet ruimen of om de boodschappen te helpen dragen. Hij doet het met plezier voor jou.

29. Ze zijn dol op je orgasme-gezicht

Zweterig? Rood? Jou zien klaarkomen is voor hem als een doelpunt (en een grote egoboost voor hem). Ze zien graag dat je plezier beleeft.

30. Ontspan

Mannen willen geen vrouw die voortdurend gestresseerd en angstig is. Doe het rustig aan en maak je niet over alles druk. Het is nooit het einde van de wereld.

Meer op wewomen.be:
​8 tips om je ware liefde te vinden op Tinder
40 dingen die lesbiennes niet meer willen horen
Wat mannen zeggen en wat ze echt bedoelen

Marlies de Pape
you might also like