Home / Beauty / Parfum

ME L’eau, ons lenteparfum van Lanvin

by Marlies de Pape ,
ME L’eau, ons lenteparfum van Lanvin© Lanvin

Na zijn zeer geslaagde ME, stelt Lanvin nu ook zijn laatste delicate creatie voor: ME L’eau.

Zelfs zonder de geur te hebben geroken, waren we al verleid door de verpakking in een zachtroze tint waar je van gaat duizelen, een ketting met witgouden schijn en de knoop typisch voor het Parijse huis.

Al bij de eerste verstuivingen begrijpen we het werk van Shyamala Maisondieu, de parfumeur van Lanvin. Met haar nieuwe geur wilde ze een glimlach op de gezichten van poëtische en elegante vrouwen toveren. De toetsen zijn zurig en dynamisch dankzij mandarijn uit Italië, maar er duiken ook bloemige noten op met variaties op rozen, pioenrozen en magnolia die een joie de vivre uitstralen.

Vibrerend cederhout en zijdezachte muskus vormen de basisnoten van dit geurwater. Ze geven het een lumineuze intensiteit en laten het karakter van de vrouw die het draagt goed tot zijn recht komen: enorm sensueel en met veel zelfvertrouwen. De geur is zacht en poederachtig dankzij de witte perzik die een gekruide toets krijgt met de frisheid van roze peper.

Als je het inademt, waan je je in groene parken, onder het eerste licht van de lente, met een lichte tred en een typisch Parijs voorkomen.

Dit joviale parfum, geïnspireerd door de creaties van Alber Elbaz, couturejurken en sieraden, zal je gelukkig maken en kan sterke, boeiende en optimistische vrouwen aantrekken. Een geur die je als een juweel draagt...

Lanvin - ME L’eau - Verkrijgbaar in flacons van 30 - 50 en 80ml.

Meer op wewomen.be:
Vijftien parfums die de zon uitademen

Marlies de Pape
you might also like