Home / Beauty / Parfum

Ontdek de Eau Fraîche die voor jou gemaakt is

by Fanny Broissand ,
Ontdek de Eau Fraîche die voor jou gemaakt is© Caudalie

Een gamma van Caudalie dat de amateurs van zinvolle parfums zal kunnen bekoren

Summary
  1. · L’Eau Fraîche - Fleur de Vignes
  2. · L’Eau Fraîche - Zeste de Vignes
  3. · L’Eau Fraîche - Thé des Vignes
  4. · L'Eau Fraîche - Figue des Vignes

Het merk neemt ons mee op een geurende reis temidden van zijn domein in Bordeaux. Vier heerlijke parfums geven die bevoorrechte momenten weer in de wijngaarden van Smith Haut Lafitte, met frisheid als rode draad.
Elke Eau Fraîche is erin geslaagd de geur van speciale momenten te vangen, van wandelingen tijdens de wijnoogst tot het gekuier in de wintertuinen.
Aan jou om het flesje te kiezen dat je het meest aanspreekt. Om Eau Fraîche - Fleur de Vignes te testen, afspraak in de Deauty Box van december. Ontdek al onze favorieten van deze speciale box hier.

L’Eau Fraîche - Fleur de Vignes

Array

Deze beroemde bloem ontluikt tijdens Midzomer, op het moment dat we beginnen af te tellen naar de wijnoogst die 100 dagen later begint. Caudalie heeft deze bijzondere sfeer goed begrepen en opgevangen in een flesje door het pikante van roze peper te combineren met groene plantensappen en er enkele toetsen meidoorn en witte roos aan toe te voegen. Je kan je royaal besproeien met dit fris en delicaat geurwater, dat net zo kostbaar en symbolisch is als de bloem waarop het zich inspireert.

L’Eau Fraîche - Zeste de Vignes

Geïnspireerd door de Orangerie van het huis, een plek om te genieten waar je graag enkele uren vertoeft met een boek in de hand. Deze wintertuin combineert verschillende citrusvruchten met rondere tonen. De citroenzeste staat in contrast met de houtachtige eiken geur, mandarijn geeft kracht en de sinaasappel verheft ons in troostende sferen. Voeg nog een vleugje patchouli en mos toe en je krijgt een subtiel evenwicht dat je zeker zal bevallen.

L’Eau Fraîche - Thé des Vignes

Sensualiteit is hier de rode draad. Beeld je in dat de nacht valt over het domein, met warme tinten en lichtweerspiegeling op de vlezige druiven. Je wordt in een sensuele en heel bijzondere ambiance ondergedompeld. Caudalie vertrok met de gedachte aan deze gewaarwordingen en texturen, en combineerde de meest wellustige geuren die je maar kan bedenken. Jasmijn, oranjebloesem en gember komen samen om een verleidelijk geurwater te vormen.

L'Eau Fraîche - Figue des Vignes

Denk aan zalig luieren in de zon op het einde van de zomer. Neem er een houten stoel bij en installeer je onder de vijgenboom. Luister naar het geruis van de blaadjes, adem vijgenmelk in met zijn frisse parfums en zet je tanden in een bijna gekonfijte vrucht. Laat je lekker onderuitzakken en geniet van de rust. Deze Eau Fraîche bevat lekkernijen die de Tuin van Eden waard zijn.
Niet enkel frisse blaadjes gaan er samen met zoete fruittonen, maar je vindt ook het pikante van citrusvruchten terug en rond houttoetsen. Alles gaat om het geslaagde evenwicht zodat je met enkele vleugjes het zomerse klimaat herkent, waar we allemaal weemoedig aan terugdenken. Een geslaagde weddenschap.

Artikel geschreven in samenwerking met Deauty

Fanny Broissand
you might also like