Home / Lifestyle / Maatschappij

10 dingen die we zouden doen indien we konden toveren

by Marlies de Pape ,
10 dingen die we zouden doen indien we konden toveren© Thinkstock

Stel je voor. Morgenochtend word je wakker en je beseft... dat je magische krachten hebt. Natuurlijk niet echt waarschijnlijk, maar "a girl can only dream"! We hebben het ons allemaal wel eens afgevraagd: Wat zouden we doen indien we konden toveren? Omdat je nooit weet wat kan komen, hebben we een lijst samengesteld van de tien meest grappige/handige/praktische dingen die je zou kunnen doen, moest het gebeuren. Voor het geval dat...

Summary
  1. · Vliegen
  2. · Handenvol geld tevoorschijn toveren
  3. · De tijd stop zetten
  4. · Dieren doen praten
  5. · Veranderen in prinses
  6. · Je rommel betoveren (zodat die zichzelf opruimt)
  7. · Gedachten lezen
  8. · Kikkers omtoveren tot prinsen
  9. · Onzichtbaar worden
  10. · Zich klonen

Vliegen

Vaarwel metro, bus, tram en andere vervoersmiddelen die ons zoveel tijd kosten op een maandagochtend en ons verplichten om geplakt te staan tegen onbekenden (die er soms verdacht uitzien en niet altijd lekker geuren). Zo vrij als een vogel, vlieg je met je haren in de wind boven het fijn stof. Veel beter voor onze moraal en onze gezondheid!

Handenvol geld tevoorschijn toveren

Niet meer nodig om zich van 's morgens tot 's avonds dood te werken. Je doet je portemonnee open en vliegt naar de winkels. Vanaf nu zijn het elke dag solden!

De tijd stop zetten

Soms is dat alles wat we willen! 's Morgens in bed blijven liggen, de vakantie en avondjes uit met vrienden verlengen... Een zwaai met je toverstok en er komt geen einde meer aan leuke dingen!

Dieren doen praten

Ben je het ook beu om enkel "waf waf" of "miauw" te horen? Onze kleine pluisbol vertelt ons echte dingen. En geeft antwoord als we ons hart luchten. Een vriendin erbij dus.

Veranderen in prinses

Mooie jurken die rondzwieren, herten-oogjes en haren die glanzen in alle omstandigheden. Want uiteindelijk, we zijn het waard!

Je rommel betoveren (zodat die zichzelf opruimt)

Neen, het huishouden doen ontspant niet, doet de tijd niet sneller gaan en is ook geen leuke manier om calorieën te verbranden. Een proper huisje daarentegen, daar zeggen we geen nee tegen.

Gedachten lezen

Een vrij eenvoudige kracht, maar toch superhandig. Je zal geen uren meer nodig hebben om een sms'je te doorgronden en je weet direct wat er scheelt met je loverboy als hij kwaad is... Een goede investering dus!

Kikkers omtoveren tot prinsen

Na Alexander, Dirk, Olivier en alle andere, gedaan met alle plannen die in het water vallen. Een kus en deze keer is het de goede. Hij is groot, knap, sterk, slim en grappig. Omdat het de XXIe eeuw is, vinden we het niet zo erg dat hij geen wit paard heeft. Hoewel...

Onzichtbaar worden

Wie heeft er nooit van gedroomd om daar binnen te dringen waar je niet mag? Erg handig om iedereen voor te steken aan de kassa als er veel volk is in de supermarkt of als je te laat toekomt in de cinema.

Zich klonen

Een sollicitatiegesprek? Je stuurt je kloon. Op bezoek bij Tante Marie? Je stuurt je kloon. Een vergadering om half zeven op vrijdagavond? Je stuurt je kloon. Ben je nog altijd niet overtuigd?

Marlies de Pape
you might also like