Home / Lifestyle / Cultuur / Te groot? Te klein? Size doesn't matter in Hollywood!

Lifestyle

Te groot? Te klein? Size doesn't matter in Hollywood!

by the editorial team ,
Te groot? Te klein? Size doesn't matter in Hollywood!
Vraag een vrouw naar hoe zij vindt dat haar ideale man eruit moet zien, en dan antwoord ze vast: 'groot'. Ook in Tinseltown zijn de dames die mening blijkbaar toegedaan. Getuige daarvan: enkele Hollywoodkoppels waarbij mijnheer zowaar een halve meter boven mevrouw uittorent. Hayden Panettiere krijgt - met haar 1 meter 58 vast al eens nekpijn als ze te lang naar boyfriend Wladimir Klitschko (net iets groter dan twee meter) opkijkt. En Kim Kardashian hield haar huwelijk met Kris Humphries al na 72 dagen voor bekeken, al vermoeden we dat het hoogteverschil van zo'n 50 centimeter niet meteen hun grootste relatieprobleem was.

En dan is er uiteraard ook het andere verhaal: boomlange modellen die rockers in miniformaat aan hun welgevormde haak slaan. Want als je iemand echt graag ziet, maakt zo'n 'klein' detail heus niet uit. Dat bewees ex-supermodel Sophie Dahl (1.82 meter), toen ze fier als een pauw met veel kleinere jazz muzikant Jamie Cullum in het huwelijksbootje stapte.

Dus: size doesn't matter. Niet bij ons, en evenmin in Hollywood. Maar 't is wel een beetje een gek - en schattig - gezicht, en daarom zetten we enkele Hollywoodkoppels in de kijker die, net zoals wij, lengte niet belangrijk vinden.

©Getty