Home / Lifestyle / Maatschappij

100% Belgische design webshops die je niet mag missen

by Dorothee Gebele ,
100% Belgische design webshops die je niet mag missen© Hayhouse

Toegegeven, er zijn van die momenten waar een tripje naar IKEA heel erg leuk is en je graag uren wandelt doorheen de showrooms terwijl je leuke, nieuwe spullen uitkiest voor je huis of appartement. Als je echter de keuze hebt om op een zaterdag vanuit je comfortabele zetel nieuwe originele spullen voor je interieur naar huis te klikken of die moet doorbrengen in een overvolle drukke winkel met krijsende kinderen, is dat niet echt een doordenker – toch? Het beste van België op vlak van designwebs

Summary
  1. · Ezisliving
  2. · Mookum
  3. · Hay House
  4. · Rewind Design

Ezisliving

Dianah is de trotse mama achter Ezisliving, een naam die ze samenstelde met een verwijzing naar haar kinderen. Haar andere baby is deze webshop, waar ze haar liefde voor design en interieur op kan botvieren. Op Ezisliving vind je naast merken zoals Asa Selection, Bodum, Elvang en Normann Kopenhagen voor je interieur ook heel wat leuks voor kinderen terug.
http://ezisliving.com

© Ezisliving
See album

Mookum

Voor op en top Belgisch design kan je terecht bij Mookum. Dit is meer dan een webshop en dient daarnaast ook als designplatform voor jong Belgisch talent – zo wil Mookum jonge designers vooruit helpen op professioneel vlak. Mookum gaat zelf op zoek naar ontwerptalent en produceert vervolgens de designs aan een betaalbare prijs die je daarna kan kopen op hun webshop. Een origineel concept met een hart voor België en jong talent.
http://mookum.com

© Mookum
See album

Hay House

De kans is groot dat je al gehoord hebt van het Deense Hay, waar een Scandinavisch succesverhaal achter schuilt. Democratische prijzen en mooi design, twee dingen waar wij Belgen gek op zijn. Hay heeft een fysieke vestiging in Antwerpen, maar je kan ook naar hartelust online shoppen bij Hay House indien je niet in de buurt woont.
http://hayhouse.be

© Hayhouse
See album

Rewind Design

Alweer een webshop met een fysieke vestiging in Antwerpen, maar met een uitgebreide webshop om je interieurlusten op bot te vieren. Rewind Design biedt een assortiment aan meubels, verlichting en andere accessoires met een sterke voorkeur voor ecologisch verantwoord design en heel wat leuke designspullen voor kinderen.
http://rewinddesign.be

© Rewind Design
See album

Ontdek ook:
> De leukste Belgische beautyblogs
> 3 hotels voor citytrips in eigen land
> Een culinair dagje Gent: van koffie tot cocktails
> 3 gezellige plekjes voor koffie in Antwerpen

Dorothee Gebele
you might also like