Home / Beauty / Make-up

Beauty

De leukste Belgische beautyblogs

by Dorothee Gebele Published on 13 februari 2014
De leukste Belgische beautyblogs

Bloggen, een online fenomeen dat zich de laatste jaren meer en meer als dé inspiratie- en informatiebron voor topics à la beauty en mode heeft gemanifesteerd. Natuurlijk kan iedereen een blog beginnen over wat dan ook, maar wanneer je het kaf van het koren scheidt vind je heel wat pareltjes op het wereldwijde web. Bloggers die intensief smeren, lakken en testen om de beste beautyproducten er uit te halen en te onderwerpen aan erg eerlijke reviews. Bloggers die het als een persoonlijke missie bes

Nails and Cupcakes

Isabelle is 26 en blogt intussen 2 jaar over alles wat met beauty en zoetigheid te maken heeft, net zoals haar blognaam doet vermoeden. Hoewel ze haar hart ooit verloren heeft in Londen, blijft ze één van België’s meest charmante beautybloggers met een enorme liefde voor all things pretty and delicious.

http://www.nailsandcupcakes.com/

© Nails & Cupcakes

Joliette

Lisha L. is – naast op en top Antwerpse – de blogster achter Joliette, waarvoor ze al een blog award voor Beste Beauty Blog mee naar huis nam. Op haar blog vind je een mix van héél veel beauty (denk: make-up, skincare, haarproducten en parfums) en een overzicht van wish lists en shopping sprees. Persoonlijk, entertainend en brutaal eerlijk.

http://www.joliette.be/

© Joliette

It-girl

Wie Belgische beautyblog zegt, zegt ook It-girl. Kim is al 8 jaar actief en daarmee ook meteen één van de eerste beautybloggers in ons land. Een it-girl is volgens haar iemand die iedereen overklast met stijl en charisma én altijd op de hoogte is van what’s hot and happening. Hoewel ze zichzelf niet als eentje beschouwt heeft ze haar blog uit liefde voor deze stijlvolle dames er wel naar vernoemd. Een beautyblog met een liefde voor luxe, kwaliteit en life’s little luxuries.

http://it-girl.be/

© it-girl

Mirror Reality

Omdat wij vrouwen al genoeg aandacht krijgen als het op beauty aankomt, zetten we ook meteen de beste (en enige?) mannelijke Belgische beautyblogger in de schijnwerpers. Phil startte Mirror Reality met een missie – de zoektocht naar de perfecte skincare én de beautywereld op de hoogte brengen van het feit dat mannen nood hebben aan meer dan 3-in-1 producten.

http://www.mirror-reality.com/

© Mirror Reality
Dorothee Gebele
Alles begann 1999 in Paris. Heute, 20 Jahre später, ist gofeminin.de eines von neun Schwesterportalen weltweit und einer der Marktführer für Frauenportale im deutschsprachigen Raum. In dieser Zeit hat sich …
you might also like