Home / Relatie / Huwelijk

Wil je even gaan wandelen? En 25 andere voortekens die tonen dat hij bijna je hand gaat vragen

by Marlies de Pape ,
Wil je even gaan wandelen? En 25 andere voortekens die tonen dat hij bijna je hand gaat vragen© Pinterest/ Makena Magro

Naarmate je relatie duurt, ga je je afvragen of je man al plannen heeft gemaakt om van jou zijn "first lady" te maken. Als jij het gevoel hebt dat je relatie klaar is voor het huwelijk ben je waarschijnlijk ongeduldig het moment aan het afwachten dat hij je gaat vragen. Kom te weten of je dromen over je sprookjeshuwelijk binnenkort zullen uitkomen met deze voortekens die aantonen dat hij er klaar voor is.

We weten hoe je je voelt: het is niet altijd gemakkelijk om te weten of je liefste denkt dat jij de ware bent. Is hij er klaar voor om zich te settelen? Heeft hij zijn zoektocht naar zijn zielsverwant stopgezet? Val je vriendinnen niet langer lastig en hou je ogen open voor deze signalen...

1. Hij spaart

Je liefst doet geen spontane aankopen meer omdat hij net een prachtige diamant heeft gekocht! Voordat je dus kwaad wordt omdat hij gierig is, let op de voortekenen!

2. Hij wil een gezamenlijke rekening openen

Je mag er zeker van zijn dat hij aan trouwen denkt als hij het niet erg vindt dat je de solden gaat doen (met zijn geld).

3. Hij heeft een juwelen-verslaving

Hij toont ineens enorm veel interesse in je ringen: hij probeert ze aan te doen en ratelt maar door over de maat van je vingers. Of je het nu schattig of raar vindt, er is maar één reden: hij gaat op ringenjacht!

4. Hij zegt nee aan trouwen

Je hebt het er al over gehad, maar de laatste keer heeft hij het trouw-idee volledig afgewezen. Hij "gelooft" er zogezegd niet in. Omdat hij wil je verrassen natuurlijk!

5. Praatjes over de toekomst

Hij kan maar niet zwijgen over de toekomst. Of het nu over "ons" gaat over een jaar, vijf jaar of tien jaar, hij wil duidelijk dat je nog altijd in zijn leven bent.

6. Je familie begint raar te doen

Je familie doet nog gekker dan normaal. Ze slepen je geniepig elke juwelier binnen om je mening te vragen over deze of een andere stijl. Ze stellen je rare vragen die je nog nooit eerder hebt gehoord en loven zelfs je partner. Ze zitten mee in het complot!

7. Hij is niet meer zo macho

De laatste keer dat je op een trouwfeest was, deed hij heel vreemd. Hij dwong je om te proberen het boeket te vangen en had kritiek op alles, van de bedankjes tot de outfits! Hij kan aan niets anders meer denken.

8. Hij besteedt aandacht aan je familie

Hij is altijd al een familiepersoon geweest, maar nu levert hij nog meer inspanningen om af te spreken met je familie. Dit toont dat hij het echt meent en geeft hem meer tijd om een band te smeden met jouw familie voordat hij je hand vraagt (vooral als hij van plan is de toestemming van je ouders te vragen).

9. Videospelletjes staan onderaan zijn lijst van prioriteiten

Want eerlijk, hij wil maar één woord horen als hij de stap uiteindelijk zet. Hij heeft eindelijk voorrang gegeven aan wat echt telt en GTA zit ver weg onderin de kast. Onze innige deelneming.

10. Hij houdt rekening met je gevoelens (eindelijk)

Als hij je nooit meer kwijt wil, dan zal hij proberen klikken met jou op een totaal ander niveau. Heeft hij dingen gedaan als je voeten masseren na een lange dag op het werk? Je gevraagd hoe je je voelt? Je op het werk opgewacht na een slechte dag? Als het antwoord ja is, dan denkt hij duidelijk aan trouwen!

11. Hij zorgt ervoor dat je weet dat hij een goede vangst is

Hij herinnert je voortdurend aan die keer dat hij een romantisch uitstapje had gepland en laat je nooit meer betalen op een afspraakje. Vrouwen willen zich emotioneel en financieel veilig voelen voor ze "ja" zeggen. Hij probeert je te overtuigen dat hij trouwmateriaal is.

12. Je praat over kinderen

Je praat tot diep in de nacht over hoeveel kinderen je wilt en of je liever een meisje of een jongen zou hebben. Als hij betrokken is in het gesprek of, nog beter, erover begint dan gaat het niet lang meer duren!

13. Hij doet geniepig

Hij is heel discreet tegenwoordig, hij komt laat thuis of moet in het weekend weg met zijn "vrienden". Laat hem wat met rust, misschien is hij wel aan het oefenen om je op de juiste manier te vragen.

14. Hij doet melig

Hij overrompelt je met schattige dingetjes: hij laat kleine briefjes voor je achter en legt zelfs een romantische roos op je kussen. Hij wil de sfeer erin steken voor de grote dag.

15. Hij stelt je vragen over je juwelen

Hij stelt je veel willekeurige vragen over vormen, kleuren en zelfs ontwerpvoorkeuren. Zeg hem maar wat je wilt - geen enkel meisje wil een klein flutsteentje!

16. Koppeltaal

Hij heeft het niet meer over "ik" en "mij", maar is overgeschakeld op "wij" en "ons".

17. Mankerende juwelen

Is je favoriete ring plots weg? Geen paniek! Hij is op een geheime missie om je ringmaat te achterhalen.

18. Hij is overgeschakeld van platinum naar gold.

Onze mannen zijn snuggerder dan we denken. Hij heeft een hogere limiet nodig om de perfecte ring te kopen, maar ondertussen wil hij ook air miles sparen.

19. Hij heeft een weekendje weg geboekt

Als hij ineens een spontane uitstap voorstelt, terwijl je weet dat hij liever in bed blijft en naar de voetbal kijkt, zou het wel eens kunnen dat hij iets veel, veel spectaculairder in gedachten heeft.

20. Hij geniet ervan met jou in de etalages te kijken

Normaal gezien loopt hij gewoon door als jij afgeleid wordt door glinsterende dingetjes in de etalage. Maar die dagen mag je vaarwel zeggen. Hij kijkt mee met jou en laat je alle juwelen die je wilt, bewonderen. Als hij je vraagt welke je het mooist vindt, weet je dat je bijna aan de finish beland bent.

21. "Gaan we een wandelingetje maken?"

Als het al laat is, winderig of koud buiten, maar hij toch nog een wandeling wil maken, beschouw het dan als een groot teken. Jouw moment zou wel eens op de loer kunnen liggen (vergeet je paraplu gewoon niet).

22. Hij laat zijn vrijgezellen-gewoontes achterwege

Avondjes uit met zijn vrienden liggen definitief in het verleden. Zijn prioriteit in het leven ben jij en op vrijdagavond ben jij het enige gezelschap dat hij wil. Je gedraagt je al als een getrouwd koppel, enkel de bruiloft ontbreekt nog.

23. Hij is zenuwachtig en zichzelf niet

Als je samen op een afspraakje bent en hij zich niet kan concentreren op wat je zegt, steeds maar naar het toilet loopt, niet stil kan zitten of de kluts kwijtraakt, heeft hij ofwel erge buikkrampen, ofwel maakt hij zich klaar om DE vraag te stellen.

24. Hij wil een toegewijde relatie, geen flirt

Hij vertrouwt erop dat hij genoeg vrouwen heeft gezien en nu klaar is met spelletjes te spelen. Hij is er emotioneel klaar voor om de grote stap te zetten.

25. Hij zit op één knie

Hallo! Hier heb je heel je leven op gewacht!

Heb je zo het gevoel dat het bijna jouw beurt is? Laat het ons weten op facebook!

Meer op wewomen:
8 tips om je ware liefde te vinden op Tinder
Deze 25 dingen moeten mannen weten volgens vrouwen: het geheim over wat vrouwen willen - DE ONTHULLING!
31 jaar, de ideale leeftijd om tussen de lakens te duiken

Marlies de Pape
you might also like