Home / Lifestyle / Cultuur

Vijf tumblr die ideaal zijn om tijdens je pauze te lezen

by Marlies de Pape ,
Vijf tumblr die ideaal zijn om tijdens je pauze te lezen

Tumblrs om te lachen, het uit te proesten, je te informeren en je gewoon goed te voelen.

Om je hoofd even te legen en eens goed te lachen, kan het wel eens leuk zijn om de parallelle wereld van de tumblrs in te duiken, waar fantasierijke gifs er zijn om je kaakspieren los te maken.
Deze volgen wij!

Laten we beginnen met Ugly Belgian Houses, met zijn onthullende titel. De architectuur in ons kleine landje kan soms krankzinnig zijn, en dit is het bewijs daarvan. Hou je vast voor enkele sarcastische titels!
http://uglybelgianhouses.tumblr.com/

Antwerpsex alias de tumblr van een jonge Australiër die houdt van de delicatesse van Dries Van Noten en mode met een kritische blik analyseert. We wachten altijd vol spanning op zijn posts en zijn fervente lezeressen!
http://katemess.tumblr.com/

Met Je suis une vraie fille duiken we in het dagelijkse leven van een jonge actieve vrouw, inclusief amoureuze tegenslagen en mislukte afspraakjes. Ze slaat elke keer weer de spijker op de kop.
http://jesuisunevraiefille.tumblr.com/

Array

Pigiste de l'extrême of de zorgen van journalisten, van overstromende interviews tot overuren. http://pigistedelextreme.tumblr.com/

(Vertaling: wanneer er eindelijk iemand wil ingaan op mijn straatpeiling, en ik hem bedwelm met al mijn liefde)

Want als vriendje van een food blogster, Mec de Blogueuse Food, leef je in een andere dimensie, waar koud eten een initiatieritueel is geworden.
http://mecblogeusefood.tumblr.com/

(Vertaling: wanneer mijn vriendin een keuze moet maken tussen drie voorstellen van superleuke etentjes die op dezelfde avond plaatsvinden)

Marlies de Pape
you might also like