Home / Mama / Baby

33 dingen voor baby's die niet zouden mogen bestaan

by Marlies de Pape ,
33 dingen voor baby's die niet zouden mogen bestaan© DR

Je verwacht een baby of bent net bevallen en dus staat je huis natuurlijk vol van nieuwe spulletjes om de baby te verwelkomen. Allemaal onontbeerlijk natuurlijk! Natuurlijk kan je niet zonder wieg, kinderwagen of autostoeltje, maar heb je echt alleen het strikt noodzakelijke gekocht? Een toestel dat je baby helpt winden te laten, een muilkorf fopspeen, hakschoenen voor zuigelingen...? En nog veel meer prulletjes die beter nooit waren uitgevonden.

Wat we allemaal niet zouden uitvinden om de koopkracht uit te buiten van jonge ouders die op zoek zijn naar het beste voor hun nieuwe kindje. Ingenieurs en reclamemakers hebben zich met hart en ziel ingezet voor deze uitvindingen die even krankzinnig als nutteloos zijn. Van een pamper die een signaal stuurt naar je gsm als baby pipi heeft gedaan, tot een bikini voor kleine meisjes, een speen met gouden tanten... De uitvinders lieten hun verbeelding de vrije loop.

Waarom? Daarom!

Maar trap niet in de val waardoor je denkt dat het toch nog van pas zou komen! Alles wat volgt is absoluut nutteloos. Sommigen zijn eerder grappig, anderen gewoonweg raar en getuigen van zeer slechte smaak. Wij kunnen je natuurlijk de les niet spellen, je doet wat je wilt, maar wees gewaarschuwd!

Een tube om pipi te doen (met handleiding) © babyrockapparel.com
Een tube om pipi te doen (met handleiding)
See album

Meer op wewomen.be:
15 kindergewoontes die je knettergek kunnen maken!
Omaweetjes om mijn baby te verzorgen
Mooie borden die ze helemaal leeg zullen smullen

Volg ons op facebook!

Marlies de Pape
you might also like