Home / Mama / Baby / Outfits voor school

Mama

Outfits voor school

by the editorial team ,
Outfits voor school
Alle trends voor de herfst
Gedaan met zon, zee en strand, het is weer tijd voor boekentassen, potloden en huiswerk. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je kleine spruiten er niet stijlvol mogen uitzien.

Fluweel, kant, truien in alle kleuren van de regenboog en Schotse motieven, ontdek hier hoe je je kinderen hip moet kleden voor het nieuwe schooljaar.

Ontdek snel onze selectie!
Tijd dus om de garderobe voor de herfst boven te halen... en ze uit te breiden met nieuwe stukken. Want ja, kinderen groeien snel. Gelukkig zijn wij er om je te helpen zodat je geen fashion misstappen begaat. Je kinderen zullen de show stelen op de speelplaats!

Van tricot tot regenlaarzen en bohemian jurken, we hebben de onmisbare stukken geselectioneerd voor een geslaagd schooljaar. Laat je inspireren en kies je favoriete kledingstukken zodat je kinderen niet kunnen wachten tot de school opnieuw begint.

Onze selectie gaat van de allerkleinsten die naar de opvang gaan, tot de kleuterklas, de lagere school en de middelbare school zodat er voor elk wat wils is.

Hierboven:

Overgooier: vanaf 47,90 €
Trui: vanaf 27,90 €
Lange kousen: vanaf 12,90 €
Ballerina's met bandjes: vanaf 55 €

Meer info op www.cyrillus.be

Onze tip:
Vooral de zijscheiding en de grote rekker in het haar vinden we enorm schattig. Je kan afwisselen met een haarband of speldjes. Je kleine meid ziet eruit als een echt topmodel!

© Cyrillus HW 2014